[Vacatures] DPG Media zoekt een Programma-assistent Campus DPG Media
07-06-2021 08:44:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6671 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Programma-assistent Campus DPG Media

Voor de Campus van DPG Media zoeken wij een collega die programma’s en trainingssessies helpt organiseren voor journalisten en mediamakers die werken bij een van onze merken. 

Over de Campus

De Campus is het journalistieke kenniscentrum van DPG Media. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen op onze redacties en bedenken programma’s waarin mediamakers zichzelf kunnen trainen. Dat kan zijn in online storytelling, in klassiek schrijven, de uitrol van een redactiesysteem of hoe je data slimmer kan gebruiken voor verhalen. We helpen de media sneller te innoveren.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met de programmamanagers, die voor de inhoud van de trainingen en bijeenkomsten verantwoordelijk zijn. Als programma-assistent zorg jij dat de bijeenkomsten perfect zijn georganiseerd. Jij zoekt een geschikte locatie in eigen huis of buiten de deur. Je overlegt met de servicedesk van IT voor ondersteuning. Soms boek je een reis en hotelkamer voor een trainer of deelnemer. Je zorgt voor de uitnodigingen. Als een deelnemer aan een bijeenkomst niet komt opdagen, bel je op om te vragen wat er aan de hand is. Je bewaakt deadlines. Je bestelt catering van Belgische kwaliteit.

Zonodig zorg je voor de verwelkoming van de gasten. Daarvoor ben je af en toe al vroeg in de morgen op reis naar de locatie waar de training plaatsvindt, in Nederland of België. De meeste trainingen vinden in Nederland plaats, verspreid over het land. Trainingen in België vinden vaak, maar niet altijd op het hoofdkantoor in Antwerpen plaats.  Op dagen dat je niet op pad bent, werk je naar keuze in Amsterdam of Antwerpen, en als je wil ook af en toe thuis. Je maakt deel uit van een hecht Belgisch-Nederlands team dat uitzwermt over redacties in beide landen maar toch dagelijks contact houdt.

Wat verwachten we van je?

Als programma-assistent bij de Campus verwelkom je regelmatig mensen die naar een bijeenkomst komen. Jij bent dan al bijna klaar, want de training heb je perfect voorbereid.

Op hoofdlijnen:

 • je bent heel nauwkeurig;
 • je kunt planmatig werken;
 • je hebt minimaal een Mbo diploma op zak;
 • je bent goed in de Nederlandse taal.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij?

 • je komt terecht in een klein en flexibel Belgisch-Nederlands team met aardige en hardwerkende collega’s die liefde hebben voor de media;
 • je kiest als standplaats Amsterdam of Antwerpen, maar af en toe reis je naar een locatie om een training te helpen opstarten, ook in het andere land;
 • het werk is goed planbaar: dagen dat je op reis gaat, zijn lang tevoren bekend;
 • je mag een deel van de tijd thuiswerken als je dat fijn vindt;
 • het betreft een volledige betrekking, een 32-urige werkweek is bespreekbaar;
 • we bieden een competitief salaris met een aanvullend keuzepakket. In beginsel start je met een jaarcontract en kijken we tijdig of we dit samen willen verlengen;
 • je begint bij voorkeur op 1 augustus of kort daarna.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Lijkt dit je wat?

Mooi! Stuur uiterlijk 7 juni je motivatie en curriculum vitae naar ons toe! Houd het beknopt: beide maximaal één A4 in lengte. Voor vragen kun je contact opnemen met Jacqueline Hofmann jacqueline.hofmann@dpgmedia.nl of Gerbert van Loenen gerbert.van.loenen@dpgmedia.nl of Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie