[Vacatures] DPG Media zoekt een Reviewredacteur Tweakers
05-07-2021 09:28:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5797 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Reviewredacteur Tweakers

Vind jij het leuk om nieuwe technologieën helemaal uit te pluizen? Heb jij een voorliefde voor alles wat te maken heeft met netwerken en smarthomes? En kun je snel en accuraat schrijven en lastige materie helder uitleggen? Dan komen we graag met je in contact, want we zijn op zoek naar een redacteur voor het reviewteam van Tweakers.

Wat ga je doen?

Als reviewredacteur met een focus op netwerken en smarthomes is het jouw taak om deze markten op de voet te volgen en relevante producten te testen. Samen met ons testlab keer je de nieuwste producten binnenstebuiten en kom je er alles over te weten, om onze lezers zo op de hoogte te houden en het beste advies te geven. Dit doe je in de vorm van previews, reviews, achtergronden, round-ups, Best Buy Guides en video’s.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met een intrinsieke interesse in onderwerpen als netwerken, routers, nassen, slimme verlichting en sensoren, en de wil om al deze producten zo mooi mogelijk aan elkaar te knopen. Onze ideale kandidaat woont het liefst in een huis dat voorzien is van de nieuwste snufjes en zal niet rusten voordat hij of zij ook op zolder perfect wifibereik heeft. Daarnaast beschik je over de technische kennis om te kunnen uitzoeken hoe de producten in elkaar steken en leg je iemand haarfijn uit wat het technische verschil is tussen een normale router en een meshrouter, z-wave en zigbee of wat er nieuw is in WiFi 6. Verder:

 • heb je een passie heeft voor technologie in brede zin;
 • lijkt het je leuk je te verdiepen in dit soort producten en de achterliggende technologie;
 • heb je affiniteit heeft met de doelgroep van Tweakers;
 • kan je snel schrijven, maar dan wel foutloos en accuraat;
 • vind je het leuk om behalve in tekst, ook in audio en beeld haar of zijn verhaal te doen;
 • heb je ervaring met (product)fotografie en fotobewerking (pré).

Journalistieke ervaring is een sterk voordeel, maar niet noodzakelijk.

Tweakers is onderdeel van DPG Media en als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij

 • een goed salaris, afgestemd op je ervaring;
 • een 38-urige werkweek;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • de gelegenheid om flexibel thuis en op kantoor werken;
 • volop opleidings-en ontwikkelmogelijkheden.

 

Over Tweakers
 
Je werkplek is Tweakers HQ aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam. De sfeer bij Tweakers is los, maar ook gedreven. We proberen onze bezoekers het ultieme techplatform te bieden dat ze verdienen en houden elkaar daarom scherp. Tussen de bedrijven door is er genoeg tijd voor ontspanning, met bijvoorbeeld gaming en het bepotelen van de nieuwste producten die zijn binnengekomen.
 
Solliciteren?
 
Wil je reageren op deze vacature, solliciteer dan vóór 13 juli met je motivatie en cv. Eerst meer weten? Mail dan naar Eric van Ballegoie via eric@tweakers.net

of Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie