[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Campaign Manager
06-04-2021 08:45:46 | Door: Pie Kamau | hits: 6509 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Campaign Manager

Ben jij een ervaren, proactieve en enthousiaste Campagne Manager? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een Senior Campaign Manager die onze commerciële campagnes naar de next-level kan brengen en die als een spin in het web alle stakeholders weet te informeren.

Wat ga je doen

Als Campagne Manager ben je verantwoordelijk voor de doorvertaling van een deal naar een succesvolle campagne. Je stelt duidelijke briefings op richting design voor de campagne uitingen, plant campagnes in en weet alles altijd op tijd live te zetten. Je informeert interne stakeholders en geeft concrete invulling aan de samenwerking met redacties. Tussentijds zorg je ervoor dat de campagne wordt geoptimaliseerd en stuur je bij waar nodig, dit doe je samen met het team van Traffic & Optimalisatie. Verder zorg jij voor:

 • de concrete invulling (data en inzet) van het campagneplan op basis van het door de Category manager voorgestelde plan.
 • het waarborgen van consistentie in alle uitingen en verzorg je de tijdelijke en complete briefing van de webshop specialist ten behoeve van het live zetten van nieuwe producten.
 • En, maak jij de presentatie voor de eindevaluatie op en interpreteer je samen met de Category manager de resultaten.

 

Wie zijn wij?

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en voordeelafdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitrollen van campagnes van onze 32 DPG webshops (webshops van o.a. AD, Libelle, Viva, Volkskrant, Donald Duck, Nu.nl en Leukstetickets.nl)

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat uit 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Deze specialismes zijn ondergebracht in vijf teams: Sales Reclamefolder.nl, Product & Brand, Traffic & Optimalisatie, Category Management en Campaign management. De functie van senior Campagne Manager valt in het team van Campaign Management. Dit team. bestaande uit 5 collega’s, draagt zorg voor het opzetten en uitvoeren van alle commerciële campagnes die over onze 32 merken gevoerd worden.

Wij bieden jou

 • Een dynamische en informele werksfeer met enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als campagne manager of projectmanager.
 • Je weet als geen ander aan welke knoppen je kan draaien om een campagne te optimaliseren.
 • Je bent proactief en denkt in oplossingen, je neemt initiatief en kan goed plannen en organiseren.
 • Je hebt oog voor detail en vormgeving.
 • Ervaring in de mediabranche is een pré
 • Je neemt initiatief en kan goed plannen en organiseren
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega? 

Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie