[Vacatures] DPG Media zoekt een Senior Creative
31-05-2021 11:48:00 | Door: Pie Kamau | hits: 9455 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Senior Creative

Bedenk jij een nieuwe video format voor het Songfestival? Een politieke podcast voor de Volkskrant? En draai jij je hand niet om voor een nieuwe game in de Fun wereld van het AD en haar regio titels? Ben jij in staat om briefings om te toveren naar een uniek en verrassend concept? En weet je deze ideeën en concepten om te zetten in visueel sterke presentaties om deze bij onze interne en externe stakeholders te pitchen en hen warm te maken voor je creatieve concept?

Wat ga je doen

Door jouw ruime ervaring als allround Concept creative weet jij precies de juiste elementen uit de briefing te halen en deze door te vertalen naar creatieve concepten. Van video, tot puzzels, tot games en podcasts. Jij weet er raad mee. Jij kan concepten crossmediaal doorvertalen. Door jouw ondernemende en nieuwsgierige karakter bedenk jij uiteraard ook graag proactief concepten die zorgen voor unieke content en campagnes. Hierbij houd jij altijd rekening met (commerciële) kansen om het werk schaalbaar en innovatiever te maken. Jouw ideeën werk je uit in gelikte concept presentaties en pitcht deze met succes bij jouw stakeholders. Verder:

 • ben jij de creatieve verbinder en inspirator binnen de verschillende merken en afdelingen (redactie, marketing, partnerships en sales).
 • creëer jij zelfstandig concepten en ideeën kijkend naar de verschillende kernwaarden van deze merken en afdelingen.
 • En, blijf jij altijd betrokken bij de uitvoer en evaluatie van je campagnes.

 

Wie zijn wij

Je komt terecht in een jong en energiek team. Samen met nog twee andere super creatieve peers werk je mooie ideeën uit en ben je onderdeel van Team Creatief. Je rapporteert aan de Creatief Manager. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende afdelingen binnen DPG Media, denk aan Redacties, Marketing en Sales - voor briefings vanuit adverteerders of mediabureaus. Maar uiteraard heb je ook dagelijks contact met het creatief team en producers.

Wij bieden jou

 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed.
 • Prima pensioenregeling.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een podium voor je creativiteit.
 • Uitsluiting van deelname aan AD Wielerspel ;-) 

 

Functie eisen

 • Je hebt HBO/WO-denkniveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de media.
 • Je hebt kennis van de volgende programma’s: Powerpoint/KeyNote, Photoshop, Google Suite.
 • Je durft anders te denken, te kijken en te doen, maar weet je ook bij andere collega’s goede ideeën te bespeuren.
 • Je hebt een duidelijke visie op trends en ontwikkelingen in het vakgebied, in het bijzonder op het social en online gebied.
 • Je bent zelfstandig en flexibel, hierdoor weet je altijd vernieuwende oplossingen te vinden.
 • Je hebt kennis van verschillende doelgroepen binnen de markt en media en schakelt hier gemakkelijk tussen.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Klinkt goed?

Reageer dan met jouw motivatie en CV. Heb jij eerst nog vragen? Vragen via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl  of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie