[Vacatures] DPG Media zoekt een Stafmedewerker AD
03-05-2021 09:17:17 | Door: Pie Kamau | hits: 6227 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Stafmedewerker AD

Voor de grootste nieuwsredactie van Nederland, het AD en zeven mooie regionale kranten, zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot met passie voor media.

Wat ga je doen?

Als stafmedewerker binnen de freelance administratie werk je in een leuk team van tien gedreven collega’s op de redactie van het AD. Je zorgt ervoor dat nieuwe freelancers duidelijke uitleg ontvangen over het werken bij het AD en je zorgt ervoor dat de gegevens goed worden genoteerd. Bovenal ben je een echte verbinder: je beantwoordt vragen van de redactie, freelancers, chefs en hoofdredacteuren over betalingen en onkosten. Verder:

 • zorg je voor een correcte honorering van het werk dat freelancers verrichten;
 • voer je controles uit op budgetten, honoraria en declaraties.

 

Jij

Vanzelfsprekend ben jij goed georganiseerd, heb je gevoel voor cijfers en ben je zelfstandig. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat je een echte teamspeler bent en makkelijk contact maakt. Daarnaast zit ondersteunen je in het bloed en ben je niet op je mondje gevallen. Je hebt een Rotterdamse mentaliteit: niet lullen maar poetsen en dit zien wij ook terug in hoe je werkt: je pakt proactief zaken op en bent niet bang advies te geven: gevraagd en ongevraagd. Verder neem je mee:

 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • een stevige persoonlijkheid die mee kan denken over het verbeteren van processen;
 • liefst ben je woonachtig in Rotterdam of omstreken;
 • aantoonbare administratieve ervaring.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden:

 • afwisselend werk in een leuk team;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Dan ontvangen wij je CV en korte motivatie graag vóór 14 mei.  We laten je binnen 10 werkdagen weten of je bij ons op gesprek mag komen. Eerst meer weten over de functie? Dan kan je mailen, bellen of Whatsappen naar Jacomine de Visser via jacomine.devisser@dpgmedia.nl of 0629441316. Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie