[Vacatures] DPG Media zoekt een Stafmedewerker DPG Media Magazines
17-05-2021 09:08:36 | Door: Pie Kamau | hits: 5343 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Stafmedewerker DPG Media Magazines

Voor de grootste magazinemerken van Nederland zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot met liefde voor media (standplaats Hoofddorp)

Wat ga je doen?

Als stafmedewerker binnen team Operatie & Support werk je in een leuk team van gedreven collega’s voor de redacties van Libelle, Margriet, Flair, vtwonen en nog dertien andere mooie titels. Je zorgt dat informatie nodig voor planning en productie van onze magazines goed in alle systemen staat en medewerkers op de redactie alle mogelijke administratieve ondersteuning krijgen bij het maken van de mooiste tijdschriften, websites en apps. Bovenal ben je een echte verbinder: je beantwoordt vragen van de redactie, marketeers en hoofdredacteuren. Verder:

 • zorg je voor een correcte administratie;
 • zorg je dat de covers van onze tijdschriften in de juiste systemen komen;
 • voer je controles uit op planningen, budgetten, ean-codes.

 

Jij

Vanzelfsprekend ben jij goed georganiseerd, heb je gevoel voor cijfers en ben je zelfstandig. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat je een echte teamspeler bent en makkelijk contact maakt. Daarnaast zit ondersteunen je in het bloed en ben je niet op je mondje gevallen. Wij werken nu veel thuis, maar straks weer in Hoofddorp. In 2023 verhuizen we naar Amsterdam. Je hebt een aanpakkersmentaliteit: je steekt graag de handen uit de mouwen en dit zien wij ook terug in hoe je werkt: je pakt proactief zaken op en bent niet bang advies te geven: gevraagd en ongevraagd. Verder neem je mee:

 • een liefde voor magazines;
 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • een stevige persoonlijkheid die mee kan denken over het verbeteren van processen.
 • aantoonbare administratieve ervaring.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden:

 • afwisselend werk in een leuk team;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 15 mei 2021 met je CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze functie, neem dan ook per mail contact op met Marieke Monden via marieke.monden@dpgmedia.nl of Solliciteer hier.

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie