[Vacatures] DPG Media zoekt een Teamlead design
22-02-2021 11:20:59 | Door: Pie Kamau | hits: 5745 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Teamlead design

Ben jij die creatieve, hands on designer die makkelijk ideeën omzet in beeld en wil jij je dagen vullen met mooi en inspirerend werk leveren in een dynamische omgeving? Dan zoekt DPG Brand Studio jou!

Wat ga je doen?

Je werkt in ons team van Brand Studio dat verantwoordelijk is voor multimediaal creatief maatwerk voor merken en adverteerders. We maken artikelen, magazines, video’s en podcasts welke worden verspreid in een of meerdere van de 56 titels die DPG Media rijk is. Gebaseerd op research en gedragsdata leveren wij overtuigende (content) creatie waarmee maximale contextuele relevantie wordt behaald.

Als creatieve, slagvaardige en hands on designer bij DPG Brand Studio maak jij conceptual art voor maatwerk concepten voor onze adverteerders. Dankzij jouw pit en lef maken wij mooi, inspirerend en kwalitatief werk voor opdrachtgevers.

Verder behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

 • het aansturen van het team van twee designers en één stagiair. Daarnaast werk jij als teamlead net zo hard mee aan uitdagende projecten;
 • jij bent in staat om op een inspirerende wijze ideeën door te vertalen naar een “masterconcept” in beeld en vormgeving;
 • ben je een expert in Adobe Creative Suite—bovenal in Photoshop, InDesign, Illustrator en ook motion graphic experience als plus;
 • jij bent verantwoordelijk voor de output van het team en bent in staat een goede kwaliteitscheck te doen.

 

Wat jou de perfecte teamlead design maakt

Voor deze rol als teamlead design zoeken we een ervaren designer met minimaal 5 jaar ervaring als grafisch vormgever omdat we van je verwachten dat jij ideeën makkelijk omzet in beeld en hier ervaring mee hebt. Je maakt makkelijk contact en gaat geen uitdaging uit de weg. Verder:

 • beschik je over een flinke dosis creativiteit met aantoonbaar portfolio;
 • kun je snel schakelen tussen opdrachten;
 • heb je een afgeronde opleiding als grafisch vormgever.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en je ontwikkelt. Zo kan je deelnemen aan workshops, trainingen of lezingen van de Academy, of meedoen aan activiteiten als pubquizzen of borrels. Verder kun je rekenen op:

 • ·een waanzinnig leuke baan in een zeer divers en creatief team;
 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als teamlead design? Solliciteer dan uiterlijk 29 februari met je CV en motivatie. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Jacomine beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail jacomine.devisser@dpgmedia.nl of bel of app 0629441316.Solliciteer hier.

www .dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie