[Vacatures] DPG Media zoekt een Verslaggever AD De Dordtenaar
19-04-2021 10:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8765 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Verslaggever AD De Dordtenaar

Ben jij die journalist met een scherpe blik en een fijn pennetje? Ben je een nieuwsjager pur sang? Maar draai je je hand ook niet om voor een forse reportage met een zachte kant. Is jouw motto: 'telefonisch is goed, maar ter plekke is altijd beter!' En weet je als geen ander wat wij bedoelen met Premium verhalen? Kun jij de lezer verleiden tot het lezen van de laatste letter van jouw verhaal? Zit 'krant' in je bloed, maar ben je digitaal minstens zo sterk?

Dan ben jij mogelijk de verslaggever die wij zoeken voor AD De Dordtenaar. Met de Drechtsteden als belangrijkste aandachtsgebied, een brede interesse in allerlei onderwerpen, kom je terecht op ons kantoor in Dordrecht. Daar werken we dagelijks in een hecht team van vijftien mensen aan AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Voorlopig nog zoveel mogelijk vanuit huis. Maar we hopen jou als nieuwe collega ook snel weer op kantoor te kunnen ontmoeten.

Wat we van onze nieuwe collega vragen is, naast al die journalistieke bagage en ervaring, dat zij of hij een echte teamplayer is. Die ook ruimte kan geven aan ideeën van anderen, creatief is, consequent en consistent. Een collega die loyaal is, met verantwoordelijkheidsgevoel en met een gezonde dosis humor en zelfkennis. Je wilt hier een netwerk opbouwen en meewerken aan het nog sterker maken van AD De Dordtenaar als het belangrijkste nieuwsmedium in de Drechtsteden. Vanzelfsprekend heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en hoort het werken in avonduren en weekenden er ook bij. Kortom... We vragen nogal veel. Maar je krijgt er hier bij AD De Dordtenaar veel voor terug.
 
Herken je jezelf hierin, sta je te trappelen om in een van de mooiste steden van Nederland te werken? Journalistiek bedrijven in een enerverende regio waar elke dag wel iets gebeurt! Dan willen we graag met jou kennis maken.
 
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie vóór 30 april naar j.lazaroms@ad.nl. Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met John Lazaroms, Chef Redactie AD De Dordtenaar en AD Rivierenland via 06-2043 9203 of j.lazaroms@ad.nl. Solliciteer hier.
 

www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie