[Vacatures] Dorst & Lesser zoekt een Senior Account Strateeg
21-04-2021 07:53:11 | Door: Pie Kamau | hits: 9933 | Tags:

Dorst & Lesser is per direct op zoek naar een:

Senior Account Strateeg

Wij zoeken een Senior Account Strateeg die de strategische eindverantwoordelijkheid draagt over een aantal van onze klanten. Iemand die de business van onze klanten verder kan laten groeien én meewerkt aan pitches door het ontwikkelen van vernieuwende, effective social strategieën.

Als Senior Account Strateeg heb jij een aantal vaste klanten onder jouw hoede en pak jij de verantwoordelijkheid over het behalen van hun business goals door middel van de inzet van social media. Jij weet exact waar hun groei-uitdagingen en kansen liggen. Je weet deze om om te zetten in diensten van Dorst & Lesser en daarmee in een groei van onze business bij jouw klanten.

Je ontvangt briefings, bent in staat om deze beter te maken, maakt concrete strategieën gebaseerd op insights en beschikt over een onfeilbare social kennis. Je bewaakt en optimaliseert deze strategieën vervolgens gedurende het jaar samen met de creatives en social advertising specialisten. Je behoudt continu de overview op de werkzaamheden van Dorst & Lesser voor jouw klanten, zodat de strategie en het behalen van het juiste resultaat altijd gewaarborgd wordt. Je draagt hierbij ook zorg voor de financiële afsluiting & rapporteert dit en de forecast voor jouw klanten naar het management.

In deze functie word je ook ingezet in pitch-trajecten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het uitwerken van de social strategie. Daarnaast zorg je voor de creative brief voor ons creatieve team en schakel je met de social media specialisten om tot de beste media-inzet in het volledige plan te komen. 

Je werkt in een team van ambitieuze Account Strategen, waarbij jullie dagelijks het werk voor onze klanten optimaliseren, maar ook intern het team blijven uitdagen om te vernieuwen en te verbeteren op een kritische, maar positieve manier. 

Wat neem jij mee als Senior Account Strateeg?

 • Je gelooft in de kracht van social media en bent stiekem ook wel een beetje social addicted;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare (senior) functie bij een creative agency;
 • Je hebt digital & social knowledge waarmee je onze klanten en jouw directe collega’s weet te inspireren;
 • Je gaat voor kwaliteit, originaliteit en vernieuwing;
 • Je kunt goede presentaties maken, waarmee je klanten kunt overtuigen van jouw strategieën;
 • Je hebt een bovenmatige interesse in social content creatie en social; advertising. Je vindt het leuk om hier steeds meer over te weten om zodanig de resultaten bij onze klanten steeds te verhogen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt HBO of academisch werk- en denkniveau.

 

Wat bieden wij?

 • Een jong, hecht team van 40 creatieve, ambitieuze professionals;
 • Werken aan één van de mooiste grachten van Amsterdam;
 • Een werkomgeving waarin vriendschap, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei voorop staan;
 • Gezamenlijke lunch vanuit Dorst & Lesser en gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Een marktconform salaris.

 

Dorst & Lesser is het social bureau dat impactvolle merkverhalen creëert en verspreidt via social media. Samen met onze klanten werken wij aan de groei van de business door media, strategie en creatie samen te laten komen binnen de muren van onze agency.

Wil jij samen met ons bouwen aan de groei van onze klanten door social media? Wil jij tegelijkertijd samen met ons groeien en onze droom verwezenlijken om met Dorst & Lesser voor nog meer mooie A-merken in Europa te werken en content te ontwikkelen die onderscheidend is in creativiteit en effectiviteit? Reageer dan snel en wie weet zien we je gauw! Solliciteer hier.

www.dorstenlesser.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie