[Vacatures] Fremantle zoekt een HR medewerker
23-06-2021 11:32:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7312 | Tags:

Fremantle is per direct op zoek naar een:

HR medewerker

Ter ondersteuning aan ons ambitieus HR team zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot met ervaring binnen de salarisadministratie. Je verwerkt de personele mutaties in de verschillende systemen, waaronder in ons HR systeem Cobra.

Je verzorgt de maandelijkse salarisverwerking, voert de mutaties door in pensioen- en verzekeringenadministraties en levert verschillende overzichten aan. Je werkt nauw samen met je HR collega’s om alle HR werkprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen en te verbeteren waar kan.

Als ideale kandidaat heb je tenminste 3 jaar werkervaring binnen de salarisadministratie. Je bent daarnaast op de hoogte van de laatste relevante regelgeving. Geen dag is binnen de media hetzelfde en je vindt het niet erg als er last minute allerlei veranderingen worden doorgegeven.

Je ziet het juist als een sport om altijd het overzicht te houden en nauwkeurig te blijven werken terwijl je de service verleent aan onze collega’s zoals wij deze voor ogen hebben.

Ben jij het liefste fulltime maar tenminste 4 dagen per week beschikbaar en herken jij je in het profiel? Solliciteer hier.

www.fremantle.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie