[Vacatures] Fremantle zoekt een Manager Communicatie
23-06-2021 11:46:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8805 | Tags:

Fremantle is per direct op zoek naar een:

Manager Communicatie

Als Manager Communicatie ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van alle interne en externe communicatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO en geeft leiding aan een medewerker communicatie en een stagiair.

Je bent verantwoordelijk voor alle externe communicatie met betrekking tot de organisatie, onze programma’s en merken. Je stelt persberichten en Q&A’s op. Je signaleert mogelijke (pers-)issues tijdig, informeert betrokkenen en treedt op als woordvoerder. Je anticipeert op de interne communicatiebehoefte en coördineert deze. Je geeft leiding aan het communicatieteam en stuurt hiermee indirect ook alle operationele communicatiewerkzaamheden aan.

Je bent zowel voor interne als externe partijen een stevige gesprekspartner. Je hebt goed ontwikkelde voelsprieten en kan vroegtijdig adequaat anticiperen op mogelijke ontwikkelingen. Je hebt al een aantal jaren relevante ervaring bij voorkeur op een communicatieafdeling van een mediabedrijf of een toonaangevend merk. Je hebt tenminste een HBO werk/denkniveau.

Wij bieden een dienstverband aan voor 24 uur per week waarbij het van belang is dat je flexibel met je tijd kunt omgaan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en de eigen cao van FremantleMedia Netherlands BV is van toepassing.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie Garritsen via 020 236 5001. Wil je graag solliciteren? Jouw motivatiebrief en cv ontvangen we graag.Solliciteer hier.

www.fremantle.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie