[Vacatures] Havas Media zoekt ervaren Search Specialist
22-03-2019 11:33:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2744 | Tags:

Havas Media is één van de grootste en snelstgroeiende mediabureaus ter wereld. Door ons wereldwijde netwerk in de Vivendi Group heb je toegang tot een brede expertise en kan je gebruik maken van de beste tools. We stellen hoge eisen aan onze medewerkers ten aanzien van kennis, maar het juiste 'Havas-Dna' is minstens zo belangrijk. Talentvol en sfeerverhogend is de combinatie waar we altijd naar op zoek zijn.

Havas Media is op zoek naar een fulltime 

Ervaren Search Specialist

Als Search specialist binnen Havas Media ben jij inhoudelijk verantwoordelijk voor het adviseren, bepalen en (mede) realiseren van het marketingcommunicatiebeleid van de klant op het gebied van Search. Jouw missie is het boosten van de winstgevendheid en het behalen van een nog hogere klantscore op onze klanten!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het succesvol in de markt zetten en uitbouwen van onze SEM-propositie in de markt. Je bent zowel voor klanten als je collega’s bij Havas Media een erg belangrijk aanspreekpunt voor search.

Wat ga je doen?

De drie belangrijkste taken waar jij op focust zijn:
1. SEA consulting voor Philips Lighting / Signify.
2. SEA / SEO / GTM / Analytics werkzaamheden voor Sanofi.
3. Voorstellen maken ten behoeve van cross-selling.

Zoals je ziet ben jij in deze rol voornamelijk bezig met SEA werkzaamheden, maar je kijgt ook de kans om bij te leren over SEO, Data en de andere media-oplossingen die Havas biedt. Tevens bouw je aan je eigen klantportfolio en hoort het verder opleiden van je junior collega's tot je werkzaamheden.

Plaats in de organisatie?

Het Search team, nu 3fte, van Havas Media bestaat uit SEA & SEO specialisten, die gebruik maken van kennis uit ons internationale netwerk en de Best in Class tools (bijvoorbeeld bidmanagement programma's en concurrentie analysesystemen). Met de ervaring vanuit Havas Media en onze eigen online expertise leiden en begeleiden wij merken binnen Search. Naast Search Engine Marketing zijn we gespecialiseerd in webanalytics (onder meer Google Analytics), conversie optimalisatie, reputatiemanagement en campagnes op YouTube en het Google Display netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Result Driven Online Marketing en helpen bedrijven het maximale uit online te halen.

Als Search specialist werk je cross-teams en zul je merken dat er zeker nog wat structuur ontbreekt, maar je krijgt alle vrijheid om dit zelf verder vorm te geven.

Wie zoeken we?

Je bent een open, eerlijk, nauwkeurig, en je hebt een grote passie voor performance.

- Hbo of wo-opleiding op het gebied van media, marketing of communicatie;
- Minimaal 3 jaar werkervaring met SEA en SEO; 
- Adwords, webanalytics en website usability;
- Ondernemende, klantgerichte en creatieve kwaliteiten;
- Behaalde kwalificaties op het gebied Google Analytics, Google Adwords (basic and advanced).

Waarom je hier wil werken?

We zitten zonder twijfel op de mooiste locatie van Amsterdam in een prachtig pand; De Havas Village. In dit pand zijn ook Havas Lemz, AMP Amsterdam en Kult&Ace gevestigd. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke collega's!

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met klanten. Lunchen (en tafelvoetballen!) doen we samen in de kelderbar/kantine. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus.

Wanneer kan je beginnen?

Liever gister dan vandaag! Maar uiteraard gaan we voor de beste kandidaat dus ook als je pas over een tijdje beschikbaar bent ontvangen we heel graag je reactie. Geen ingewikkelde en langdradige motivatiebrieven: Solliciteren kan door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen, klik hier om te reageren!  

Deadline voor het reageren op deze functie is 29 maart 2019.

www.havas-media.nl/vacatures

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie