[Vacatures] IPG Mediabrands zoekt een payroll- & verzuimcoördinator
17-09-2019 15:41:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2189 | Tags:

IPG Mediabrands Netherlands is de mediaholding van onder meer UM, Initiative, Reprise, bGenius, Magna Global & Yune. Momenteel werken bij IPG Mediabrands zo’n 400 mensen op twee locaties in Amsterdam en Groningen. We werken voor bekende (inter)nationale merken. Onze klanten verwachten uitstekende resultaten op het gebied van mediastrategie, -onderzoek, -planning, -inkoop en executie. Dit maken wij waar met een onderscheidende combinatie van effectiviteit, efficiency, impact en research based strategy.

Onze mensen zijn daarbij ons belangrijkste kapitaal, zij maken immers het verschil. Het is enerzijds onze ambitie om onze huidige talenten verder te ontwikkelen en te behouden voor onze organisatie. Anderzijds willen wij ons als organisatie blijven doorontwikkelen om een zeer aantrekkelijke en ambitieuze werkgever te zijn waardoor wij talentvolle nieuwe medewerkers aan ons kunnen blijven verbinden.

Binnen onze HR-afdeling zijn wij op zoek naar een

payroll- & verzuimcoördinator (Amsterdam)


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de invoer en de verwerking van de payroll- en  personeelsadministratie binnen de systemen HR Link/People Soft en ADP R2P. Tevens ben je verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van onze medewerkers en voer je hierbij een correcte verzuimadministratie in samenwerking met alle betrokken partijen.

Je maakt in deze positie deel uit van het HR-team en werkt nauw samen met de afdeling Finance (inclusief Controlling) en de diverse toeleveranciers, zoals ADP en People Soft. Daarnaast ondersteun je het HR-team in de praktische uitvoering van een aantal projecten.

Wie ben jij?

Je bent een energiek en enthousiast persoon die het leuk vindt om een centrale rol binnen onze organisatie te vervullen. Je houdt ervan om met data te spelen in Excel, bent hier ook bewezen handig in, en hebt affiniteit met automatisering en systemen. Ook werk je graag nauwkeurig en heb je aan het einde van de dag graag je To do-lijstje afgevinkt. Je bent organisatiesensitief en schakelt gemakkelijk tussen diverse afdelingen. Ook denk je graag mee, staat je open voor verandering en nieuwe ideeën en ben je niet bang om jouw mening te delen.

Om te solliciteren, stuur je je cv en motivatie aan saskia.koster@mbww.com.

www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie