[Vacatures] Initiative zoekt een Client Advice & Management Director
01-03-2021 12:25:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5123 | Tags:

Initiative is per direct op zoek naar een:

Client Advice & Management Director

Is het jouw missie om best-in-class oplossingen voor klanten te bieden die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen en er een sport van maakt om klanten tevreden te houden? Dan zoeken wij jou bij Initiative. Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken.

Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.

Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.

Organisatie

Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven; o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.

Wij zoeken iemand voor de rol die valt onder de craft Client Advice & Management. Client Advice & Management (CAM) is verantwoordelijk voor het creëren en behouden van goede klantrelaties en voor de dagelijkse uitvoering van campagnes. CAM begrijpt als geen ander de klantbehoefte en doelstellingen. Binnen CAM weet iedereen zich te manifesteren als vertrouwde partner van de klant.

CAM maakt het tot een sport om de relatie met klanten te laten groeien en tegelijkertijd oog te hebben voor omzet en winstgevendheid. CAM fungeert dus zowel als businesspartner voor de klant als interne regisseur van het klantenteam. CAM stopt nooit met het informeren, inspireren, motiveren en stimuleren van het klantenteam om tot de meest briljante oplossingen te komen voor de vraagstukken van onze klanten.

De rol

Als Client Advice & Management Director is het jouw missie om best-in-class oplossingen voor Initiative klanten te bieden. Je werkt samen met het multidisciplinaire Initiative en IPG Mediabrands team om voor jouw klanten briljante strategie, gave content oplossingen, een naadloos communicatiedesign, en foutloze executie te realiseren.

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks management van de klant en het interne klantenteam.  Jouw kennis over de business van deze klanten is uitmuntend.  Het zijn jouw inzichten en ervaring die dit team een voorsprong geven. Je fungeert als aanspeekpunt voor het complete Initiative/ IPG Mediabrands team wat deze klantkennis betreft. Jij identificeert kansen en opportunity’s, en zoekt naar oplossingen die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van de klant. De CAM director heeft de verantwoordelijkheid om het complete reilen en zeilen op zijn klantenpakket soepel, accuraat en op deadline te laten verlopen.

Kwalificaties

  • Een HBO/WO opleiding of gelijkwaardige werkervaring
  • Bewezen vaardigheid om sterke professionele relaties met klanten, collega’s en exploitanten te onderhouden
  • 7+ jaar ervaring in Marketing, Advertising of Media
  • 4+ jaar ervaring in het leiden en managen van een multidisciplinair team direct of indirect
  • De vaardigheid om projecten van concept tot evaluatie op te zetten, te leiden en tot een goed einde te brengen.
  • Sterke leider
  • Sterk commercieel inzicht

 

Wil je meer informatie over de functie? Mail Linda.van.Geffen@initiative.com

www.initiative.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie