[Vacatures] Initiative zoekt een Client Advice & Management Manager
01-03-2021 12:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5195 | Tags:

Initiative is per direct op zoek naar een:

Client Advice & Management Manager

Ben jij degene die graag de trein rijdende houdt, een team weet te motiveren, meester is in processen zorgvuldig begeleiden en er een sport van maakt om klanten tevreden te houden? Dan zoeken wij jou bij Initiative. Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken.

Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.

Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.

Organisatie

Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven; o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.

Wij zoeken iemand voor de rol die valt onder de craft Client Advice & Management. Client Advice & Management (CAM) is verantwoordelijk voor het creëren en behouden van goede klantrelaties en voor de dagelijkse uitvoering van campagnes. CAM begrijpt als geen ander de klantbehoefte en doelstellingen. Binnen CAM weet iedereen zich te manifesteren als vertrouwde partner van de klant. CAM maakt het tot een sport om de relatie met klanten te laten groeien en tegelijkertijd oog te hebben voor omzet en winstgevendheid. CAM fungeert dus zowel als businesspartner voor de klant als interne regisseur van het klantenteam. CAM stopt nooit met het informeren, inspireren, motiveren en stimuleren van het klantenteam om tot de meest briljante oplossingen te komen voor de vraagstukken van onze klanten.

De rol

Je bent als CAM Manager, veelal samen met een CAM Director, verantwoordelijk voor een mooi klantpakket. Binnen je rol zorg je ervoor dat alles soepel verloopt op jouw klanten. Je werkt intern intensief samen met andere Client verantwoordelijken, Strategie, Communications Design, (media) specialisten en de (Financiële) administratie. Je externe relaties bestaan natuurlijk uit onze contactpersonen bij de klant en vaak ook hun reclamebureaus.

De CAM Manager heeft altijd overzicht en is in control op het gebied van de uitvoering. Je bent veelal het eerste aanspreekpunt voor klantvragen. Je stelt begrotingen en procuraties op, verzorgt backplanningen en hebt de timings goed in het vizier.

Daarnaast verzorg je inzicht door het opstellen van (financiële) rapportages m.b.t. uren, capaciteit, media-omzet en winstgevendheid. Je plant en organiseert interne- en externe meetings. Je zorgt dat specialisten campagnes kunnen inboeken in onze systemen en dat templates klaar staan om scenario’s en adviezen op te kunnen leveren.

De CAM manager is een (media) allrounder die altijd vinger aan de pols houdt en campagnes moeiteloos van A tot Z begeleidt.

Kwalificaties

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding
 • Je bent bewezen succesvol in het managen van projecten van concept tot evaluatie
  (bij voorkeur binnen media)
 • Je hebt een passie om klanten te servicen met een multidisciplinair team
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent in staat om sterke professionele relaties te bouwen en onderhouden met klanten en collega’s
 • Je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk
 • Je blijft overeind onder de uitdaging om meerdere projecten en deadlines tegelijkertijd te managen. Oftewel: je bent zeer stressbestendig
 • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch
 • Je bent communicatief sterk

 

Wil je meer informatie over de functie? Mail Mirande.andreae@initiative.com

www.initiative.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie