[Vacatures] Koninklijke de Kuyper BV in Middelharnis zoekt een Operator Bottelarij
19-04-2021 09:36:59 | Door: Pie Kamau | hits: 5747 | Tags:

Koninklijke de Kuyper BV in Middelharnis is per direct op zoek naar een:

Operator Bottelarij 

Wil jij jouw technische kennis inzetten en wil jij werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan innovatieve producten? Krijg je daarnaast energie van het samenwerken in een team om zo de gestelde doelen te behalen? Dan is de functie Operator Bottelarij bij Koninklijke de Kuyper wellicht iets voor jou!

De functie:

Als operator bottelarij bij Koninklijke de Kuyper sta je aan de bottellijn, werk je in teamverband en voer je zelfstandig je werkzaamheden uit. Je zult je bezig houden met het voorbereiden van de bottellijn, het ombouwen en afstellen van de machine en het controleren van de ontvangen componenten. Je bedient de machines van een productielijn ten behoeve van het vullen van flessen met drank. Ook het bewaken van de kwaliteit en het proces, signaleren van en
verhelpen van kleine storingen, het schoonhouden van je werkplek en het uitvoeren en registreren van kwaliteitscontroles aan de lijn behoort tot jouw takenpakket.

De geschikte kandidaat beschikt over de volgende competenties, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt minimaal MBO 3 of 4 niveau afgerond.
  • Je hebt relevante werkervaring in de levensmiddelenbranche. In de zuivelindustrie is een pré.
  • Je hebt ervaring met het bedienen, omstellen en instellen van vul/verpakkingsmachines.
  • Je hebt affiniteit met techniek en je bent kwaliteitsbewust en verantwoordelijk ingesteld.
  • Kennis van en affiniteit met WCM-technieken (zoals bijvoorbeeld 5S, Kaizen, etc) is een pré.
  • Kennis van HACCP, kwaliteitssystemen en inspectieprotocollen (zoals bijvoorbeeld BRC) is een pré.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 

De organisatie

Koninklijke de Kuyper is opgericht in 1695 en een 100% familiebedrijf. Koninklijke de Kuyper is een bekend bedrijf dat wereldwijd premium likeuren en gedistilleerd verkoopt. We exporteren naar meer dan 100 landen en hebben ambitieuze groeiplannen. We zijn trots op ons ondernemerschap en creëren merken die gebaseerd zijn op een goed begrip van wat consumenten motiveert. Dit resulteert in sterke, relevante en aantrekkelijke merken die passen in de life style van onze klanten. Met deze manier van werken willen we de partner zijn waar onze on- en off-trade klanten de voorkeur aan geven. De organisatie heeft haar hoofdkantoor in Schiedam en is competitief, heeft een platte structuur en een hands-on karakter. Onze werknemers zijn betrokken, agile en gedreven door de consument.

Ons aanbod:

Naast veel afwisseling in een hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Koninklijke de Kuyper je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en krijg je de kans om je binnen je functie te blijven ontwikkelen. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag er zijn en omvat onder andere een goed salaris, een bonus en een goede verlofregeling. De functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar pz@dekuyper.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jessica Kotur (HR). T: +31(0)10 4279700.

www.dekuyper.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie