[Vacatures] Koninklijke de Kuyper zoekt een International E-Commerce Manager Premium liqueurs & spirits
01-03-2021 10:55:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4125 | Tags:

Koninklijke de Kuyper  is per direct op zoek naar een:

E-Commerce Manager Premium liqueurs & spirits

Bedrijfsinformatie

Koninklijke de Kuyper is ’s werelds grootste leverancier van vermaarde cocktail likeuren en een bekend producent van jenevers, likeuren en advocaat. Een sterk merkenbeleid, een kwalitatief hoogwaardig assortiment en een professioneel internationaal distributie netwerk vormen de basis voor een innovatieve en succesvolle marktbenadering.

De producten worden geproduceerd in Nederland en geëxporteerd naar ruim100 landen. De bedrijfscultuur is ondernemend, informeel en internationaal georiënteerd.

Functie

Jouw doel: de realisatie en internationale implementatie van de allerbeste sales en marketing gedreven e-commerce strategie binnen de sector.

E-commerce als cruciaal onderdeel van een omni-channel benadering (E-tailer- én click & mortar) die de internationale merkstrategieën optimaal ondersteunt en een structurele en additionele bijdrage gaat realiseren in omzet, marge en conversie. Je krijgt hiervoor de ruimte, het budget en de ondersteuning van de organisatie. Je werkt daarbij heel nauw samen met het Global Marketing Team, Sales (internationaal en nationaal) en Global Customer Marketing. Je werkt daarnaast internationaal rechtstreeks samen met (digitale) market places én met de lokale distributiepartners van De Kuyper.

Jij bent richtinggevend bij het ontwikkelen en implementeren van deze global omni-channel structuur. Deze rol is een uitgelezen kans voor de kandidaat die zijn/haar sporen heeft verdiend in e-commerce. Een specialist die kan terugvallen op bewezen successen en een dynamische internationale omgeving zoekt met zelfstandigheid en doorgroei potentieel.

Standplaats: Schiedam (internationaal reizen: 5/10%)

Functie eisen

Succesvolle kandidaten voor De Kuyper zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen. De geschikte kandidaat beschikt daarnaast over de volgende competenties, kennis en vaardigheden:

Met jouw ruime ervaring in e-commerce, weet jij als geen ander hoe je met succes een internationale e-commerce strategie implementeert en operationeel managet.

Je hebt hiervan de kennis en de (hands-on) praktijk ervaring. 

  • Je hebt geen issue zelf de handen uit de mouwen te steken en dus zelf actief te zijn in de desbetreffende markten.
  • Je hebt ervaring met (FMCG) consumer goods.
  • Je bent commercieel scherp en pas tevreden als e-commerce een relevante en stijgende bijdrage levert in termen van omzet, marge en conversie.
  • Je bent vaardig in stakeholder management. Je weet draagvlak te creëren, te overtuigen, te motiveren en op een effectieve manier je doelen te bereiken.
  • Je bent een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Je denkt van nature in mogelijkheden en met jouw ondernemende instelling pas je prima binnen de De Kuyper cultuur.
  • Je weet onze opdrachtgever te overtuigen van je management vaardigheden. Je hebt doorgroei potentieel. HBO of universitair Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

 

Reactie

De Kuyper heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Food Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com.

www.dekuyper.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie