[Vacatures] MPG. zoekt een Projectmanager (digital) Allerhande
14-07-2021 09:58:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5689 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Projectmanager (digital) Allerhande

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken. Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food.

Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC en The Social Club is MPG. onderdeel van de MPG.Group: een fullservice- contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten. MPG. maakt in opdracht van Albert Heijn de content voor het foodplatform Allerhande. Het Allerhande-team is verantwoordelijk voor de totale crosschannel-contentproductie (print, online, video). Binnen dit team zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager (digital) Allerhande.

Wat ga je doen?

Bij het binnenkomen van een nieuwe opdracht of vraag, schiet jij in de organisatiemodus. Je signaleert waar de klant behoefte aan heeft en voelt feilloos aan welke stappen er gezet moeten worden om de content productie te borgen en binnen planning te realiseren. Je haalt input op bij het team, vertaalt de content kalender naar een begroting en stemt deze af met de programmamanager en je maakt een eerste backplanning. Gedurende het hele project ben jij op de hoogte van de status en communiceert hier proactief over met de klant en het team. Collega’s vertrouwen op jouw skills bij het uitzetten en bewaken van duidelijke lijnen, planning en deliverables. Jij zorgt ervoor dat het project wordt afgerond binnen de gestelde tijd, scope en budget.

Wie ben jij?

Je gaat een uitdaging niet uit de weg! Je hebt ruime ervaring met het begeleiden van (digitale) projecten en je hebt een passie voor content marketing. Je weet je staande te houden binnen de snel veranderende wereld van onze klant en signaleert dus nieuwe kansen. Je werkt samen met diverse disciplines van creatie tot data en development. Als echte teamplayer moet je het leuk vinden om te schakelen met die verschillende mensen en ben je niet bang om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. We werken op langlopende structurele werkzaamheden, maar ook op korte (campagnematige) projecten met een hoge doorloopsnelheid. Flexibiliteit om hiermee om te gaan is dus een must. Je bent stressbestendig kunt gemakkelijk switchen tussen verschillende projecten. Jij zorgt voor het overzicht, houdt de administratie op orde en brengt rust bij het team door structuur aan te brengen.

Verder heb je

  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in het managen van projecten, bij voorkeur binnen een (digital) bureau;
  • Ervaring met agile werken;
  • Ervaring met het administreren van projecten, inkoop en verkoop;
  • Ervaring met het plannen en begeleiden van projectteams;
  • Inhoudelijke kennis van contentproductie is een must.

 

Werken bij MPG.

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s waarin creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels! En je hebt, als je wilt, kookloze avonden: wat overdag gekookt wordt in onze eigen keuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van projectmanager / voor- en achternaam. De sluitingsdatum is 26 juli 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Klaar Bavinck op telefoonnummer 06 2245 2965.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie