[Vacatures] MPG. zoekt een Allround Medewerker Financiele Adminstratie
30-03-2021 07:47:22 | Door: Pie Kamau | hits: 7425 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Allround Medewerker Financiele Adminstratie

Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s.

Samen met SOCIAL.INC en The Social Club is MPG. onderdeel van de MPG.Group: een fullservice- contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.

Wat ga je doen? 

Je bent primair verantwoordelijk voor de gehele administratie van SOCIAL.INC en The Social Club. Zo boek je de inkoopfacturen en bankafschriften en zorg je voor de volledige projectadministratie (facturatie, controle van kosten en urenregistratie, afsluiten projecten). Verder doe jij de aangifte bij de belastingdienst voor de lonen en voor de BTW. Tussenrekeningen worden door jou onderhouden en het opstellen van financiële rapportages behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast ondersteun je de andere finance collega’s met de werkzaamheden voor de andere labels onder de MPG. Group, je bent hun back-up en je denkt met hen mee. Omgekeerd mag je hetzelfde van hen verwachten.

Wie ben jij?

Je hebt uiteraard de benodigde boekhoudkundige kennis en ervaring. Je bent deskundig genoeg om een goede financiële rapportage op te stellen, maar je vindt het ook prima facturen te boeken. Verder ben je nauwkeurig en proactief. Je zoekt het werk dus op en wacht niet tot het naar jou toe komt. Je kunt zelfstandig werken, maar houdt er wel van deel uit te maken van een team. Je wordt er blij van om je niet-financiële collega’s door middel van jouw financieel inzicht te helpen om hun werk beter te doen.

Verder heb je?

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal drie jaar werkervaring in en soortgelijke functie;
  • ervaring met het werken met Excel;
  • ervaring met het administreren van projecten;

 

Werken bij MPG.

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content en in een team van betrokken en gedreven collega’s. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige (kerst)feesten en borrels!

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van allround medewerker financiële administratie  / voor- en achternaam. De sluitingsdatum is 7 april 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Pijsel op telefoonnummer 06-53588476.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie