[Vacatures] MPG. zoekt een SEO Copywriter & Redacteur
16-03-2021 08:55:26 | Door: Pie Kamau | hits: 8195 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

SEO Copywriter & Redacteur

Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s.

Samen met SOCIAL.INC en The Social Club is MPG. onderdeel van de MPG.Group: een fullservice- contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.

Wat ga je doen? 

Als SEO-copywriter schrijf je informatieve, inspirerende en activerende teksten voor, onder andere, de NS, Rabobank, MediaMarkt en Unilever. Je publiceert de teksten zelf via vaste digitale templates en contentmanagementsystemen. Altijd na afstemming met zowel de eindredactie als met de klant. Je werkt samen met meerdere klantteams op diverse inhoudelijke trajecten. Naast het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten, word je als SEO-specialist ook betrokken bij de SEO-analyses. Binnen deze trajecten signaleer je kansen om de doelgroep van onze klanten met pakkende copy te betrekken en te bereiken.

Wat vragen wij

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met SEO-copywriting is een pre en je kunt dat aantonen met artikelen / portfolio;
  • je hebt aantoonbare affiniteit of werkervaring op een redactie;
  • ervaring met het werken in een contentmanagementsysteem;
  • goede kennis van de Nederlandse taal;
  • je bent oplossingsgericht, pakt zelfstandig zaken op, bent superklantvriendelijk en kunt goed samenwerken binnen diverse teams.

 

Werken bij MPG.

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s waarin creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels! En je hebt, als je wilt, kookloze avonden: wat overdag wordt gekookt  in onze eigen keuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Denk je: ‘Ja, ik ben gek op content en ben een onlinewonder? Ofwel, ‘dit ben ik en dit wil ik’? Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van SEO-copywriter / voor- en achternaam. Wie weet drinken wij misschien snel een kop koffie. De sluitingsdatum is 24 maart 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leanne Hermans, digital & transformation director, op nummer 0611928210.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie