[Vacatures] Mannenmedia zoekt Digital Campaign Manager
01-05-2019 12:45:00 | Door: David de Jong | hits: 2651 | Tags:

Mannenmedia zoekt een fulltime

Digital Campaign Manager


Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij analytisch ingesteld en ben jij op zoek naar een baan bij een toonaangevende speler in de online media? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als Digital Campaign Manager ben je de spin in het web als het gaat om de totstandkoming en uitlevering van zowel display- en videocampagnes als branded content samenwerkingen. Dit betekent dat jij campagnes inboekt, coördineert, optimaliseert en de klant voorziet van gewenste rapportages. Van het moment dat het materiaal bij ons binnenkomt, tot aan het live zetten en de uitlevering van de campagne, zorg jij voor een succesvolle start en voltooiing van de campagne. Ditzelfde geldt voor branded content campagnes, waar jij de projectmanager tussen de adverteerders en de redacties van onze publishers bent.

De verschillende Ad-managementsystemen en SSP’s (Sell Side Platform) waar wij mee werken zullen voor jou bekend terrein worden. Je ondersteunt jouw collega’s op programmatic en werkt uiteraard nauw samen met de afdeling sales. Enerzijds ben je in het begin van een salestraject al betrokken bij bijvoorbeeld het geven van een forecast of het aanmaken van deal ID’s. Anderzijds voer jij waar nodig contact met mediabureaus, buyers, creatieve bureaus en andere partners. Jij zorgt er namelijk voor dat zij hun campagne succesvol van start kunnen laten gaan. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de resultaten van de klant op basis van hun KPI’s als een succes worden ervaren, waardoor er voor onze account managers commerciële kansen ontstaan.

In deze veelzijdige functie heb je een grote mate van zelfstandigheid en wordt het resultaat mede bepaald door jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen. Lijkt het je leuk om in een korte tijd de online mediawereld goed te leren kennen bij een jonge en innovatieve speler in de markt? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie-eisen

- Je herkent jezelf in de volgende woorden: accuraat, analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig, sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, gedreven en online minded;
- Kennis of ervaring met Ad-managementsystemen en/of SSP’s;
- Kennis of ervaring met Mobile advertising is een pré;
- Kennis of ervaring met Social Media campagnes is een pré;
- Relevante werkervaring in online traffic, sales en/of programmatic is een pré;
- Hbo werk- en denkniveau;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Doorzettingsvermogen bij het oplossen van technische vraagstukken.

Wat wij bieden

- Uitdagende baan (40 uur) met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een toonaangevende speler in de online media;
- De kans om jezelf snel te ontwikkelen binnen een succesvolle organisatie;
- Opleidingsmogelijkheden;
- Jong team met enthousiaste collega’s en leuke teamuitjes;
- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Uitzicht op vast dienstverband.

Contact

Lijkt jou dit leuk en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV én motivatie te sturen naar: jouke@mannenmedia.nl

www.mannenmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie