[Vacatures] MeMo² zoekt een Audience & Content Specialist (Groningen - fulltime)
02-03-2021 08:10:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5320 | Tags:

MeMo² is per direct op zoek naar een:

Audience & Content Specialist (Groningen - fulltime)

MeMo² heeft de afgelopen jaren flink wat stof doen opwaaien op het gebied van Media en Marketing. Zo hebben we verschillende (internationale) onderscheidingen mogen ontvangen. Zijn we marktonderzoeksbureau van het jaar geworden, hebben we een internationale prijs gewonnen voor ‘Best Innovation’. Afgelopen jaar was een jaar dat vooral te omschrijven valt als anders, maar MeMo² heeft dankzij haar innovatieve marktonderzoekstool THX. (te downloaden in de verschillende app stores) weer een flinke stap gemaakt en blijft hiermee vooruitlopen op de rest van de markt. Met een klein team van Young Professionals in Groningen werken wij ondersteunend aan het hoofdkantoor in Amsterdam en zij wij dagelijks bezig met het realiseren van (nieuwe) ambitieuze plannen.

Word jij enthousiast van nieuwe media, nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste technologieën? Stopt jouw ambitie niet in Nederland, maar wil je meegroeien met het team van Young Professionals over de landsgrenzen? Dan verwachten we dat jij enthousiast gaat worden van deze functie. Dus ben jij (recent) afgestuurd en zoek je een relevante baan, waarin je je kennis op het gebied van Media, Marketing & Technologie gelijk kan inzetten om daadwerkelijk impact te maken. Wij zijn per direct op zoek naar een Audience & Content Specialist.

Je zult in je rol als Audience & Content Specialist ondersteunend werken voor grote (internationale) klanten. Je zult in deze functie alles leren over (survey)onderzoek, onze visie op nieuwe innovatieve manieren om (markt)onderzoek uit te voeren. Je krijgt de (mede)verantwoordelijkheid over enkele grote projecten en mag aan de slag met Nederlands grootste (online) panel en snelstgroeiende app THX. Sinds begin van het jaar is het THX. platform ook beschikbaar in Vlaanderen en daar houden onze ambities natuurlijk niet op. Om deze verschillende markten te blijven managen en om de kwantiteit en met name de kwaliteit van onze dienstverlening in elke (nieuwe) en bestaande markt op hoog niveau te houden zoeken wij een Audience & Content Specialist.

Beschrijving

Als Audience & Content Specialist zal je binnen MeMo² ondersteunend zijn bij (survey)onderzoek voor alle (internationale) projecten. Je zult medeverantwoordelijk worden voor een aantal eigen projecten binnen MeMo² en het Data Science Center. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat processen en planningen volgens wens van de klant verlopen en dat opleveringen tijdig zullen verlopen. Je werkt nauw samen met het Data Automation team en zorgt ervoor dat jouw opleveringen tijdig en van hoge kwaliteit zijn.

Je krijgt de kans om je opgedane kennis op het gebied van marketing, media en technologie in te zetten om bijvoorbeeld het grootste Nederlandse panel en snelstgroeiende online platform (THX.) te onderhouden en optimaliseren (zoals het opzetten van social media campagnes om nieuwe leden te werven, maar ook om bestaande gebruikers tevreden te houden). We zullen aan de slag gaan met innovatieve manieren van panelwerving op verschillende (nieuwe) online media. Maar je krijgt ook de kans om impact te maken binnen huidige processen, denk jij dat we het juist iets anders moeten aanpakken, dan gaan we dit onderzoeken. We verwachten van jou een open vizier. 

Vereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een relevante studie (bijvoorbeeld: Media, Marketing, communicatie etc.)
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engels in woord en geschrift
 • Ervaring met statistische programma’s, Excel en Powerpoint
 • Pre: Photoshop, HTML/CSS programmeertaal, affiniteit met de Vlaamse taal / cultuur

 

Waar je jezelf in terug moet zien:

 • Je vindt het leuk om een eerste stap te maken binnen de Marketing en onderzoekswereld;
 • Je hebt interesse in Marketing en Media;
 • Je bent handig met computers en staat open voor basis programmeren (HTML/CSS – geen voorkennis vereist);
 • Je bent initiatiefrijk en ambitieus;
 • Je houdt van een borrel op zijn tijd;
 • Je woont in (de buurt) van Groningen.

 

Geïnteresseerd?

Aarzel dan niet en stuur ons je motivatie en cv en geef jouw carrière de ideale boost. Solliciteer hier.

www.memo2.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie