[Vacatures] MeMo² zoekt een Business development Afstudeerstage
22-03-2021 12:12:20 | Door: Pie Kamau | hits: 5816 | Tags:

MeMo² is per direct op zoek naar een:

Business development Afstudeerstage

Wil jij werken met de grootste internationale adverteerders, heb je affiniteit met Marketing, Sales en Media en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Dan is MeMo² op zoek naar jou!

Wij zijn wij?

MeMo² werkt voor de top 250 adverteerders, mediabureaus, reclamebureaus en media- exploitanten. MeMo² werkt dagelijks aan nationale en internationale onderzoeksprojecten op het gebied van Crossmediale reclame-effectiviteit. Opdrachtgevers gebruiken de onderzoeksproducten en diensten van MeMo² om de effectiviteit van reclame en bedrijfsprocessen te verbeteren. MeMo² combineert kennis op het gebied van kwantitatief marktonderzoek met geavanceerde internettechnologie om innovatieve tools en technieken te ontwikkelen. Op dit gebied biedt MeMo² een serie van onderscheidende en relevante technologieën. Naast technologische ontwikkelingen durft MeMo² het ook aan om nieuwe methoden te introduceren en zich op nieuwe terreinen te begeven als Predictive modelling, Machine-learning en Forecasting.

MeMo² heeft zich ten doel gesteld om de komende jaren het vak marktonderzoek nog verder te professionaliseren. Daarnaast heeft het MeMo² management team voor de komende jaren ambitieuze groeidoelstellingen gedefinieerd. Derhalve bestaat er binnen MeMo² de behoefte aan een gemotiveerde afstuderende stagiair binnen het commerciële team.

Tijdens je stageperiode zal je een volwaardige rol aannemen die ondersteuning biedt aan het commerciële team binnen MeMo². In deze rol zal je je kennis uitbreiden en ervaring opdoen op meerdere vlakken:

 • Je leert hoe je proposals opstelt voor adverteerders (new business)
 • Je wordt nauw betrokken bij commerciële trajecten;
 • Je leert bestaande relaties managen;
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe potentiële klanten;
 • Je krijgt een actieve rol bij het marketing beleid van MeMo² (PR, Events & Publicaties).
 • Je leert hoe je gestroomlijnde salesprocessen opzet en je streeft deadlines na;
 • Je leert hoe je advies kan geven over een marketingstrategie.

 

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde en enthousiaste student die in een ambitieus team daadkrachtig kan handelen. Je hebt een sterke interesse voor Marketing en Sales, beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt een goed oog voor detail. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Office, maar ben je bovenal een prettig persoon om mee samen te werken. Relevante werkervaring en een studie in de richting van Commerciële Economie, Marketing of Sales zijn een pre.

Afstudeeropdracht

Als afstudeerder ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van MeMo². Het onderzoek zal zich richten op de mogelijkheden voor MeMo² om de verkoop van haar diensten te vergroten. Je presenteert jezelf als een volwaardig persoon binnen het commerciële team. Tijdens het afstudeertraject krijg je persoonlijke begeleiding vanuit MeMo²! Tijdens je periode bij het bedrijf krijg je de gelegenheid om de media- en onderzoekswereld te verkennen en te werken in een ambitieus en groeiend bedrijf. MeMo² biedt een volwaardige HBO/WO stage met een marktconform stagevergoeding.

Wensen en vereisten student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, proactieve student die veel affiniteit heeft met het aanpakken en ontwikkelen van Marketing en Sales projecten. De afstudeerder:

 • Volgt een HBO/WO opleiding in marketing/sales
 • Is ambitieus
 • Woont in de buurt van Amsterdam
 • Heeft ambities om de komende jaren door te groeien
 • Is handig met Excel en PowerPoint

 

Contact:

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature neem dat gerust contact op met Jeroen Gelling at Jeroen.Gelling@memo2.nl of via 020 – 6794736. Ben je direct overtuigd? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Jeroen.Gelling@memo2.nl of Solliciteer hier.

www.memo2.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie