[Vacatures] MediaCom zoekt Social Creative
14-06-2018 10:38:30 | Door: | hits: 2788 | Tags:

MediaCom is voor haar snel groeiende contentlabel MediaCom Beyond Advertising (MBA) op zoek naar een Social Creative. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van social content, concepts en formats voor onze klanten.

MBA verzorgt voor de klanten van MediaCom ondermeer (branded) contentcampagnes, social content, channelhosting, influencermarketing en social advertising. Wij geloven dat content altijd geoptimaliseerd moet worden met het platform in gedachte. MBA werkt voor klanten als Nikon, IKEA, H&M, Fox Sports, Specsavers, Subway, Sony en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Jij bent creatief en snapt hoe Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat werken. Je wordt enthousiast van het creëren van contentkalenders, contentcampagnes en wordt heel erg gelukkig van het bedenken van slimme activaties. Jij denkt in Instagram Stories, snapt Snapchat en kijkt liever naar YouTube dan televisie.

Als Social Creative ben jij verantwoordelijk voor het creatief invullen van de maandelijkse contentkalenders voor onze klanten. Dit doe je in samenwerking met de Creative Director. Daarnaast word je regelmatig ingezet bij contentcampagnes, werk je samen met de contentstrategen en denk je mee over de diverse channels die wij beheren en de diverse formats die wij voor deze kanalen ontwikkelen.

Binnen je rol werk je samen met een getalenteerd team, met hierin een Creative Director, strategen, projectmanagers en diverse social specialisten. Daarnaast werk je samen met creative agencies, reclamebureaus, contentpartners en productiebedrijven.

Wat zoeken we?

- Je bent een creatief talent.
- Je bent een enthousiast persoon, jij denkt in mogelijkheden.
- Je hebt een vlotte pen en bent in staat een juiste tone-of-voice voor de communities te gebruiken.
- Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als social creative, liefst met ervaring binnen een social of creative agency, reclame- of productiebureau en je begrijpt de contentuitdagingen van deze tijd en die van onze klanten.
- Je kunt goed samenwerken met de diverse strategen en senior creatief.
- Jij weet alles van Social Media en denkt het liefst in contentconcepten.
- Jij weet en deelt alles over social content.
- Kennis van Photoshop is een pre.
- Je schrijft foutloos Nederlands en Engels.

Verantwoordelijkheden:

Als Social Creative:
- werk je samen met het MBA-team op aansprekende klanten;
- werk je aan de diverse contentkalenders van onze social klanten;
- werk je samen met de Creative Director aan contentcampagnes en platforms;
- organiseer je brainstorms met interne en externe stakeholders zoals klanten, mediabedrijven en agency partners (filmproductie, digitaal).

Wij bieden:

- Goede arbeidsvoorwaarden & ontwikkelmogelijkheden;
- Een klantportfolio met A-merken waar je blij van wordt en waarvan sommigen tot de grootste adverteerders wereldwijd behoren;
- Een startupmentaliteit binnen MBA, waarin er veel vrijheid is voor ontwikkeling en groei;
- Open communicatie en een goede werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn;
- Onderdeel van een groot internationaal netwerk (MediaCom, GroupM, WPP);
- We werken met betrokken en enthousiaste collega's en met de beste businesspartners, creatieve bureaus en exploitanten in de markt.

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik hier om te reageren en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.mediacom.com 
www.groupm.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie