[Vacatures] MediaScience zoekt een Digital Marketing Specialist
27-06-2019 14:06:00 | Door: David de Jong | hits: 7253 | Tags:

MediaScience is een digital-minded marketingbureau waar data, media en creativiteit effectief samenkomen. In de sweetspot van deze disciplines ontwikkelen we intelligente marketingcampagnes voor nationale en internationale merken die onstuimig willen groeien in een digitaal en mediagedreven tijdperk. We zijn een jong bedrijf waar je samen met collega’s werkt aan mooie merken zoals Qmusic, Velux, Manpower, Zonnatura, Clipper, Oranje Fonds, Unicef en nog heel veel meer. En, we zijn in april in de Emerce 100 uitgeroepen tot de nummer 1 in de categroei Beste Digital Agency Online Campaign 2019.

De uitdaging

Als Digital Marketing Specialist help jij onze klanten met het laten groeien van hun business. Doelstellingen van de klant vertaal je naar slimme en innovatieve campagnes waarin je voornamelijk jouw expertise vanuit SEA en Paid Social combineert. Je werkt hierin naadloos samen met onze creatieven en het strategische team. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en stuurt bij waar nodig. Je bent constant bezig met het laten groeien van je campagnes, je volgt de nieuwste trends en loopt voorop op het gebied van innovatie binnen jouw kennisgebieden. Je voert niet alleen campagnes uit, je bent echt een business partner van onze klanten en challenged jouw collega’s binnen de klantenteams.

Jouw profiel

We zoeken uiteraard de meest talentvolle mensen in de markt maar de fit met het team is minstens zo belangrijk. Een omgeving waar je samenwerkt met collega’s met verschillende DNA’s, je niet schrikt van strakke deadlines en waar iedere klant z’n eigen route bij ons doorloopt. Ons vak bestaat uit de beste en meest gevarieerde teamplayers die elkaar uitdagen en het allerbeste in elkaar naar boven halen. Elke dag!

Wij zoeken iemand met:

  • Ten minste een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Communicatie, Marketing of (Bedrijfs)Economie;
  • Tenminste 5 jaar digitale (media) ervaring;
  • De systemen van Adwords, Analytics en Paid Social (Facebook Business manager) zijn voor jou bekend terrein; aanvullende kennis van Display platformen is een pré!
  • Kennis van online marketing en data en ervaring met digitale campagnes;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol of in een specialistische (search, social, display) rol. Het is een pre (geen must) als je deze ervaring hebt opgedaan aan bureauzijde;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Het vermogen om ingewikkelde resultaten te vertalen naar heldere en concrete output;
  • Een ‘getting-things-done’ en een ‘geef-maar-aan-mij’ mentaliteit;
  • Een intrinsieke motivatie om samen het beste resultaat neer te zetten en nooit een deadline te willen missen;
  • De behoefte om te willen meegroeien in een sterk veranderende en groeiende organisatie en die kan omgaan met de flexibiliteit om de functie te kleuren zoals hij/zij denkt dat nodig is.

Kernwoorden van deze functie zijn:

Teamplayer – Betrouwbaar – Motivator – Owner – Kwaliteit gericht – Procesdenker – Analytisch – Stevige gesprekspartner – Brenger/haler

Wat wij bieden

MediaScience is een jonge enthousiaste organisatie waar hard en slim werken wordt beloond met zichtbare resultaten en groei. Wij houden van korte, open lijnen. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we een fantastische lunch, een tafelvoetbal competitie, regelmatige borrels en teamuitjes, een terras aan het water en natuurlijk geweldige collega’s! Je gaat werken met een divers pakket aan klanten, van A-merken tot startups. Kortom, wordt MediaScience jouw next step op de carrière-ladder?

Laat je horen!

Ben je ambitieus, wil je jezelf ontwikkelen en wil je werken bij een innovatief digitaal bureau… Laat het ons weten via info@mediascience.nl.

www.mediascience.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie