[Vacatures] Mediahuis zoekt een Flex medewerker klantenservice Relatieplanet
27-07-2020 13:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3944 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Flex medewerker klantenservice Relatieplanet

Wij geloven dat iedereen geluk kan vinden in de liefde. Wij bieden via onze website en app mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Relatieplanet is op deze wijze verantwoordelijk voor al meer dan 200.000 relaties! Het bieden van kwaliteit, veiligheid en gemak voor onze leden staat voorop. Dit jaar zijn we voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot populairste datingplatform van Nederland. Om voorop te blijven lopen zijn we op zoek naar versterking van ons team.

Op de klantenservice wordt 7 dagen per week gewerkt van 08:30 – 17:00. Voor deze functie is het belangrijk dat jij zeer flexibel inzetbaar bent, aangezien je als flex medewerker onverwachts kan worden opgeroepen en je werkdagen en tijden per week kunnen verschillen. Het is ook belangrijk dat jij in de weekenden beschikbaar bent.

Wie ben jij? 

Je bent een energiek persoon op zoek naar een flexibele en afwisselende baan en houdt van een inhoudelijk brede functie, waarin je met verschillende facetten van klantenservice in aanraking komt. Je neemt iedere klantvraag serieus, kunt goed luisteren en weet daardoor de behoefte van de klant in kaart te brengen en met passende oplossingen te komen. Je bent commercieel sterk, weet verkoopkansen te benutten en streeft ernaar het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van klantvragen- en verzoeken via telefoon, chat, mail en social media. Daarnaast verwerk en controleer je alle binnengekomen profielen bij Relatieplanet. Je houdt je regelmatig bezig met warme acquisitie en je zet je voor de volle honderd procent in om klanten tevreden te houden. Ook draag je actief verbeterpunten aan ter verbetering van de klantbeleving.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau
  •  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  •  Je werkt nauwkeurig en bent gedisciplineerd
  • Je hebt oog voor commerciële kansen
  •  Je bent zeer flexibel inzetbaar
  • Je bent klantgericht
  • Je bent stressbestendig
  • (Sales)ervaring in een callcenter is een pre

 

Wat kunnen wij je bieden?

Werken bij Relatieplanet is een uitdaging waarbij je het verschil kunt maken. Naast een goed salaris bieden we een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Macbook Pro, iPhone en een inhouse sportschool. Relatieplanet maakt binnen Mediahuis onderdeel uit van Digital Marketplaces met sterke merken in zowel de Nederlandse (Gaspedaal, Jellow, JAAP), Belgische (Zimmo, House of recruitment solutions, Jellow en Vroom) als Ierse markt (CarsIreland). Digital marketplaces heeft grote internationale groeiambities, waarbij elk van de classifiedsmerken een leidende rol inneemt of kan gaan innemen, in zijn respectievelijke geografische markt.

Interesse?

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv met een korte maar krachtige motivatie. Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze vacature? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op emailadres recruitment@mediahuis.nl. Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie