[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior IOS Developer
27-07-2020 13:01:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3130 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Senior IOS Developer

De afdeling Digital Innovation & Development ondersteunt Mediahuis in het behalen en vervolgens behouden van de positie als dé Digital Publishing Leader. De focus hierbij ligt op het opnieuw bepalen van de digitale strategie van Mediahuis, met als doel een grote basis van actieve gebruikers, het grootste digitale bereik en de hoogste engagement te behalen. Een echte technische omgeving met veel ruimte voor het ontwikkelen van kennis over nieuwe technologieën, maar zeker ook voor de nodige ontspanning en humor. 

Binnen DI&D is het App Development team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de apps. We werken momenteel aan een platform voor apps voor de verschillende merken van Mediahuis in Nederland en in België. Het gaat daarbij om native apps (Swift voor iOS en Kotlin voor Android). Het is een internationaal team en we werken in een agile omgeving en hebben een open en informele cultuur. De ideale werkomgeving dus om jouw development skills in te zetten en bij te dragen aan onze digitale groeiambities!   

Wie ben jij?  

Als Senior iOS Developer werk je aan high traffic apps bij één van de grootste mediabedrijven van Nederland, België en Ierland. Je werkt onder andere mee aan de ontwikkeling van de apps van De Telegraaf en Nieuwsblad.

Je bent bekend met de technische stack die voornamelijk bestaat uit Swift. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende libraries zoals RxSwift en Texture. De backend is op basis van GraphQL en de communicatie hiermee verloopt via Apollo iOS.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het bouwen van features en onderhouden van de nieuwsapp van Mediahuis
  • Het meedenken over technische oplossingen
  • Het reviewen van code voor collega’s
  • Het werken in tweewekelijkse sprints en actief deelnemen aan scrum ceremonies

 

Wie zoeken wij?

  • HBO of Academisch niveau
  • Je bent een ervaren iOS developer
  • Je hebt ervaring met Swift
  • Je staat open voor nieuwe technologieën
  • Je werkt graag in een agile omgeving
  • Goede beheersing van de Engelse taal

 

Wat bieden wij?

Naast een goede beloning en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een iPhone, MacBook Pro en tevens de aanwezigheid van een sportschool op de werkvloer biedt deze baan je natuurlijk veel meer, zoals een inspirerende werkomgeving waar veel grote merken samen dagelijks meer dan 7 miljoen consumenten bereiken, mooie projecten, een unieke cultuur met een enthousiaste en leuke groep collega’s. Daarnaast investeren we graag in jouw ontwikkeling. We hebben een eigen opleidingsaanbod via De Academie. 

Interesse?

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Laat dan van je horen! We ontvangen heel graag jouw cv met een korte maar krachtige motivatie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op emailadres recruitment@mediahuis.nl. Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie