[Vacatures] NDC mediagroep zoekt Eindredacteuren
10-05-2021 14:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8931 | Tags:

NDC mediagroep is per direct op zoek naar:

Eindredacteuren

Profiel

Je bent een taalspecialist, een journalist die de drie noordelijke provincies goed kent, een journalist die in staat is een verhaal nog beter te maken. Je durft met lef te kiezen voor een goed onderwerp en vindt het vanzelfsprekend dat bij die selectie de lezer centraal staat. Je bent een eindredacteur die meedenkt, organiseert, producties verbetert en veel werk verzet. Je bent goed in staat zelfstandig te werken maar bent ook een teamspeler die haarfijn aanvoelt waar zijn/haarhulp het hardste nodig is en neemt dan het initiatief.

Functie-eisen

Je bent een eindredacteur die meedenkt, organiseert, producties verbetert en veel werk verzet. Je bent goed in staat zelfstandig te werken maar bent ook een teamspeler die haarfijn aanvoelt waar zijn/haarhulp het hardste nodig is en neemt dan het initiatief. Vanzelfsprekend ben je stressbestendig en kun je met druk omgaan. Je bent communicatief vaardig en weet redacteuren en chefs van verslaggevers teams enthousiast te krijgen voor gemaakte keuzes.

Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding journalistiek en je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan bij een ander media bedrijf. Kennis van de Friese taal is een pre. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je bijdraagt aan de diversiteit van de redactie van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.

Functie-informatie

De standplaats van deze functie is Groningen of Leeuwarden. We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, met de intentie om deze periode te verlengen.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jecv en motivatie via de sollicitatiebutton. Sluitingsdatum van deze vacature is 23 mei 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick van Bolhuis, chef Eindredactie, M 06- 51 60 72 57. Solliciteer hier.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie