[Vacatures] NDC mediagroep zoekt een Ervaren algemeen verslaggever (v/m)
12-07-2021 12:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5121 | Tags:

NDC mediagroep is per direct op zoek naar een:

Ervaren algemeen verslaggever (v/m)

Om de redactie van de Leeuwarder Courant te versterken zoeken wij een ervaren algemeen verslaggever. Voor deze fulltimefunctie komen we graag in contact met iemand die het belang en de rol van regionale journalistiek goed begrijpt, dichtbij de belevingswereld staat van onze lezers en de Friese taal beheerst of bereid is die te leren.

Je hart klopt natuurlijk sneller van nieuws, je hebt eigen ideeën voor goede en onderscheidende verhalen, beschikt over een vlotte pen en bent in staat om wat speelt te duiden.

Je krijgt een plek op onze economieredactie, waar innovatie een belangrijk speerpunt is. Je bent verantwoordelijk voor eerstelijns eco-nieuws en maakt complete journalistieke producties voor print, social en online. Je verhalen kunnen op al onze publicatieplatformen terechtkomen, afhankelijk van de nieuwsbehoefte van de lezer. Ook moedigen we je aan om mee te denken over video en audio (podcast).

Informatie

Wij bieden je een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een arbeidsovereenkomst voor, in eerste instantie, een jaar in een dynamische organisatie in het mooiste deel van ons land. Voor informatie over de inhoud van deze functies kun je contact opnemen met: Walter Monster, chef Leeuwarder Courant, T. 06 - 11053680.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie via de sollicitatiebutton. Sluitingsdatum van deze vacature is 1 augustus 2021.

Als mediabedrijf met een grote maatschappelijke rol vinden we het belangrijk dat we een afspiegeling van de noordelijke samenleving zijn in alle lagen binnen onze organisatie. Wij willen dat NDC mediagroep een werkgever is met een divers personeelsbestand. Een organisatie waarin medewerkers, lezers, relaties zich herkennen en respect voor elkaar tonen. Het verschil tussen mensen maakt ons juist krachtig. We zijn daarom in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten die kunnen bijdragen aan deze diversiteit. Solliciteer hier.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie