[Vacatures] NDC mediagroep zoekt een Recent afgestudeerde journalist
03-05-2021 12:03:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8115 | Tags:

NDC mediagroep is per direct op zoek naar een:

Recent afgestudeerde journalist

Je bent geïnteresseerd in de regioverslaggeving, je hebt belangstelling voor mensen en stapt onbevangen overal op af. Je hart gaat sneller kloppen van nieuws, maar je bent ook niet bang om de diepte in te duiken. Je schrijft verhalen, maar staat ook open voor nieuwe journalistieke vormen zoals video, podcast of fotografie.

Functie-eisen
 
Je hebt minimaal een hbo-opleiding in de journalistiek en bent recent afgestudeerd. Je hebt gevoel voor online, tekst, taal en beeld. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, schrijft gemakkelijk en je bent flexibel en creatief. Je staat open voor het ontvangen van feedback en bent bereid in jezelf te investeren.

Wat bieden wij?

Een plek op de redactie van de Hoogeveensche Courant, het nieuwsblad dat online en (drie keer per week) in print, nieuws en achtergronden over de gemeente Hoogeveen en directe omgeving brengt.

Daarbij wordt samengewerkt met de Drentse redactie van Dagblad van het Noorden.

Je werkt in een hecht, zelfstandig werkend team vanaf de redactie in Meppel aan eigen journalistieke producties voor online en print. Daarnaast speel je een rol in het verwerken van persberichten en het vormgeven van pagina’s. Dat gebeurt zowel door de week als – met enige regelmaat - in het weekeinde. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen: behalve goede arbeidsvoorwaarden krijg je een opleidingsprogramma aangeboden en word je gekoppeld aan een ervaren mentor.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Sluitingsdatum van deze vacature is woensdag 12 mei 2021. Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marc Bootsgezel, chef redactie Meppel: 06-512 022 66. Solliciteer hier.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie