[Vacatures] NDC mediagroep zoekt een Regioverslaggever
05-07-2021 10:25:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5182 | Tags:

NDC mediagroep is per direct op zoek naar een:

Regioverslaggever

Om de regioredactie van de Leeuwarder Courant te versterken zoeken wij een ambitieuze verslaggever, het liefst met ervaring. Voor deze fulltimefunctie komen we graag in contact met iemand die het belang en de rol van regionale journalistiek goed begrijpt, dichtbij de belevingswereld staat van onze lezers en de Friese taal beheerst of bereid is die te leren. Je hart klopt natuurlijk sneller van nieuws, je hebt eigen ideeën voor goede en onderscheidende verhalen, beschikt over een vlotte pen en bent in staat om wat speelt te duiden. Je beschikt over een goed onderhouden netwerk in de samenleving of bent in staat dat snel op te bouwen. Je krijgt een plek op onze enthousiaste redactie waar je aanschuift bij een van de regioteams. Je bent verantwoordelijk voor de nieuwsstroom op de online editie van je werkgebied en maakt complete journalistieke producties in print, social en online, met foto’s en bewegend beeld. Opleidingsniveau: HBO/
WO.

Informatie

Wij bieden je een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een arbeidsovereenkomst voor, in eerste instantie, een jaar in een dynamische organisatie in het mooiste deel van ons land. Voor informatie over de inhoud van deze functies kun je contact opnemen met: Marscha van der Vlies, chef Leeuwarder Courant, T. 058 - 584 5430.

Over NDC mediagroep

NDC mediagroep kent Noord-Nederland als geen ander. Onze titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied. NDC mediagroep is uitgever van een breed aanbod aan producten die specifiek gericht zijn op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en de kop van Overijssel. Met ons crossmediale portfolio heeft de uitgever zowel kwalitatief als kwantitatief absoluut het hoogste bereik in deze provincies.

Als mediabedrijf met een grote maatschappelijke rol vinden we het belangrijk dat we een afspiegeling van de noordelijke samenleving zijn in alle lagen binnen onze organisatie. Wij willen dat NDC mediagroep een werkgever is met een divers personeelsbestand. Een organisatie waarin medewerkers, lezers, relaties zich herkennen en respect voor elkaar tonen. Het verschil tussen mensen maakt ons juist krachtig. We zijn daarom in het bijzonder geïnteresseerd in kandidaten die kunnen bijdragen aan deze diversiteit.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Sluitingsdatum van deze vacature is 18 juli 2021. Solliciteer hier.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie