[Vacatures] NDC mediagroep zoekt een Talentvolle journalist
14-06-2021 14:21:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6528 | Tags:

NDC mediagroep is per direct op zoek naar een:

Talentvolle journalist

Je bent geïnteresseerd in de regioverslaggeving, je hebt belangstelling voor mensen en stapt onbevangen overal op af. Je hart gaat sneller kloppen van nieuws, maar je bent ook niet bang om de diepte in te duiken. Je schrijft verhalen, maar staat ook open voor nieuwe journalistieke vormen zoals video, podcast of fotografie. 
 
Functie-eisen

Je hebt minimaal een hbo opleiding in de journalistiek, je bent recent (bij voorkeur in de afgelopen 12 maanden) afgestudeerd. Je hebt zin om veel te leren in de praktijk. Je hebt gevoel voor online, tekst, taal en beeld. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, schrijft gemakkelijk en je bent flexibel en creatief. Je staat open voor het ontvangen van feedback en bent bereid in jezelf te investeren. 

Wat bieden wij?

Een plek op de hechte Drentse redactie van Dagblad van het Noorden met een sterke dadendrang. We willen agendabepalend zijn en nieuws als eerste brengen, maar duiken ook in grotere projecten en onderzoeken. Samenwerken is belangrijk, net als elkaar kritisch volgen, maar ook steunen. Je volgt een gemeente in Drenthe en krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. Naast goede arbeidsvoorwaarden, krijg je een opleidingsprogramma aangeboden en word je gekoppeld aan een ervaren mentor. 

Solliciteren

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Annique Oosting, Chef Drenthe, T: 06-53 14 89 10. Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Sluitingsdatum van deze vacature is 27 juni 2021. Solliciteer hier.

www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie