[Vacatures] NRC Media zoekt Marketeer
12-07-2018 09:30:00 | Door: | hits: 7801 | Tags:

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamisch bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed. Met kwaliteitsjournalistiek richten wij ons op de beslisser van vandaag en morgen. Onze lezers zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld. Met onze journalistiek willen wij onze lezers de kans geven hun eigen mening te vormen.

Met ongeveer 350 mensen streven we elke dag naar uitstekende journalistieke producties in onze kranten, op onze site en in onze apps. Ons uitgebreide portfolio biedt aan adverteerders een relevant umfeld voor krachtige en effectieve mediacampagnes.

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap. Bij NRC Media kijken we niet in welk hokje je past, maar naar wie je bent en naar je capaciteiten. In onze organisatie liggen veel kansen om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Pak deze kans en solliciteer op een van onze vacatures.

Voor de advertentieafdeling zoeken wij een ervaren en fulltime

Marketeer

Binnen de advertentieafdeling is de Marketeer verantwoordelijk voor het uitbouwen en versterken van het bestaande salesmateriaal en in staat om met behulp van de marketingcommunicatiemiddelen kansen te creëren. De Marketeer haalt voldoening uit het uitbouwen en verrijken van de marketingcommunicatiemiddelen, met als doel huidige klanten te behouden en nieuwe klanten te werven.

De Marketeer levert een bijdrage aan het vertalen van marktkansen naar effectieve B2B marketingcommunicatie-acties en -middelen. Alles met als doel het merk NRC en haar marktpositie te verstevigen en daardoor de omzet te verhogen.

De Marketeer is verantwoordelijk voor:

- Het op creatieve wijze verrijken en uitbouwen van diverse in- en externe marketingcommunicatiemiddelen zoals presentaties, mailings, one-pagers, whitepapers, factsheets, persberichten en het beheren van content voor website en social media
- Het verzorgen en ondersteunen bij diverse marketingactiviteiten, zoals klantgerichte campagnes, klantrelatie-evenementen, workshops, activaties en evenementen
- Zich op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van marketing, de B2B markt, concurrentie en het onderzoeken van de wensen van interne en/of externe klanten

De Marketeer rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Functie-eisen

Kennis

- Hbo+ werk- en denkniveau
- Minimaal 4 jaar werkervaring (bij voorkeur in media)
- Kennis van marketing- en communicatietechnieken
- SEO/SEA
- Social media
- Marketing Automation

Vaardigheden

- ‘Hands on’ en ‘can do’ mentaliteit
- Stress bestendig en flexibel
- Sterke communicatieve vaardigheden
- Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
- Zelfstandig
- Creatief denken en handelen
- Teamspeler

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een gedreven, enthousiast, dynamisch en ambitieus team, binnen een afdeling waar een prettige en informele werksfeer heerst.

Het betreft een tijdelijk contract met de mogelijkheid op een vast contract bij verlenging.

Contact

Bij interesse kun je solliciteren door een motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@nrc.nl of kijk op nrc-vacature. Voor inhoudelijke vragen over de functie of de afdeling, kan je contact opnemen met Ronald Bouwman: r.bouwman@nrc.nl. Voor vragen op het gebied van HR kan je terecht bij Rolien Buma: 020-755 3140, r.buma@nrc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.nrcmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie