[Vacatures] NRC Media zoekt een UX-Designer
28-06-2021 14:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5943 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek een::

UX-Designer

Ontwerp je liever een geweldige gebruikerservaring dan dat je een sollicitatiebrief schrijft? En werk je graag bij een ambitieus mediabedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken.

In het Digitale Media Team (DMT) werk je aan de digitale en commerciële toekomst van NRC. We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met het marketingteam en de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven. Onze werksfeer is professioneel maar informeel.

Als UX designer:

  • Analyseer je de gebruikerservaring en wensen van onze lezers en luisteraars.
  • Begeleid je UX-projecten van concept tot implementatie.
    Werk je voorstellen uit in prototypes, wireframes en designs.
  • Ontwerp je de UI van onze websites, apps en webapplicaties.
  • Werk je nauw samen met het marketingteam om het optimale pad van bezoeker tot abonnee te creëren.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als UX designer en een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt ruime ervaring met XD en voldoende kennis van frontend development om samen met ons frontend-team te bouwen aan onze digitale omgeving. Daarnaast heb je ervaring met het begeleiden van UX-projecten. Goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel. Je gaat werken in het Digitale Media Team, dat verantwoordelijk is voor nrc.nl, de digitale verschijningsvormen van NRC en voor NRC Audio.

Wat biedt NRC

Een prachtige werkplek op het Rokin in hartje Amsterdam (voorlopig zul je daar niet vaak zijn, maar toch, het pand is mooi). We kunnen een prima salaris bieden, met goede secundaire voorwaarden en een royaal pensioenplan. Maar bovenal bieden we een kans om een flinke steen bij te dragen aan een belangrijke pijler van de Nederlandse samenleving: betrouwbare, onafhankelijk journalistiek.

Enthousiast geworden?

Maak gebruik van de knop solliciteren en voeg je motivatiebrief en CV toe. Sollicitanten met een diverse achtergrond worden aangemoedigd te solliciteren. De sluitingsdatum van deze vacature is 12 juli. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Christian ten Hoope, leidinggevende Digitale Media Team, c.tenhoope@nrc.nl. Solliciteer hier.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie