[Vacatures] Publicis One zoekt Programmatic Consultant
26-02-2017 23:24:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 7782 | Tags:

Heb jij een passie voor techniek en innovatie op het gebied van programmatic? Ben jij een echte specialist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie Programmatic Consultant zeker iets voor jou!

 

Programmatic ConsultantPublicis One is de overkoepelende organisatie van onder meer Starcom & ZenithOptimedia. Bij beide medialabels zijn we op zoek naar een Programmatic Consultant. Tijdens onze kennismaking komen wij er graag achter waar jij het beste past.

In deze functie werk je met data en techniek, gekoppeld aan content. Je werkt volledig geïntegreerd binnen de verschillende klantenteams. Voor programmatic betekent dit specifiek dat je data, content, mobile, social, video, out-of-home en partners samen laat komen om geïntegreerde experiences te bouwen voor onze klanten. 

Als programmatic consultant werk je zelfstandig voor meerdere klanten/campagnes tegelijk. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het adviseren in het creatief toepassen (strategie) van programmatic, het maken van voorstellen, de tactische inzet van campagnes, monitoring/optimalisaties en het (tussentijds) evalueren van de resultaten op basis van de vooraf gestelde KPI’s. Ook het aanscherpen van de digital & programmatic processen zijn een belangrijk onderdeel van je functie.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het managen van programmatic campagnes en bent in staat om Digital Consultants en strategen te begeleiden bij het ontwikkelen van marketingstrategieën, waarbij programmatic de basis is. Daarnaast overzie je de (programmatic) ontwikkeling van de Digital Campagne managers en ben je in staat om zowel intern als extern programmatic kennis te delen.

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoorlijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu


Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Lees ook:

[Vacatures] Publicis One zoekt Digital Consultant


www.publicisone.nl

www.starcom.nl
www.zenithoptimedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie