[Vacatures] Quadia zoekt Technical Producer/Webcast Engineer
02-10-2019 11:17:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4171 | Tags:

Quadia is een innovatief internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in online video. Quadia is al meer dan 10 jaar marktleider op het gebied van zakelijk gebruik van online video.

Wegens het toenemende aantal webcasts is Quadia op zoek naar een enthousiaste webcast engineer/technical producer (fulltime).

Profiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het proces dat bij het streamen om de hoek komt kijken. Dat betekent dat je naast de technische verantwoordelijkheid voor de live-stream zelf,  ook de setup van de live portalen voorafgaand aan het streamen voor je rekening neemt. Hiervoor maak je gebruik van de Quadia tooling.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en het testen van technische klantprojecten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde ICT/Media HBO opleiding en/of relevante werervaring alsmede aantoonbare audio-visuele vaardigheden.

Compententies

Je ben zelfredzaam, geeft niet zomaar op en gaat zelf op zoek naar oplossingen. Daarnaast beschik je over een analystisch denvermogen, waardoor je doorvraagt bij de (interne) klant om achter het echte probleem te komen. Je werkt doelgericht en efficiënt en je door je flexibiliteit en stressbestendigheid sta je je mannetje in soms snel wisselende omstandigheden. Tenslotte kunnen stakeholders altijd bij je terecht voor de status van de projecten.
 
Onze bedrijfscultuur
 
Vooruitstrevend, klantgericht, samenwerken, multidisciplinair.
 
Locatie

Hilversum.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

We lezen in je motivatie graag waarom je past bij de functie en waarom je enthousiast bent. Stuur je motivatie en CV onder vermelding van 'Technical Producer/ Webcast Engineer' naar jobs@quadia.com. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Wendy van der Linden op telefoonnummer 035 - 5444 000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.quadia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie