[Vacatures] Quote zoekt een Taaltovenaar (v/m)
01-03-2021 11:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6185 | Tags:

Quote is per direct op zoek naar een:

Taaltovenaar (v/m)

Op de redactie van Quote is plek voor een onvervalste woordkunstenaar. Een creatieve fijnschrijver die fraaie verhalen uit het zakenleven herkent en dusdanig optekent dat ook de personen die er een hoofdrol in spelen verrast zijn hoe prachtig het op papier is gezet. Maar hoewel we fan zijn van literaire vertelvormen, zijn de feiten uiteraard heilig.

Dus beschikt de persoon die we zoeken ook over journalistieke kwaliteiten en een scherpe bullshitdetector. Overigens gaat het niet alleen om het schrijven van portretten en interviews, maar ook om reportages, rubrieken en onlineproducties.

Quote telt momenteel negen redacteuren die als een hecht team werken aan ons maandblad, onze specials – zoals de Quote 500 –, de site, evenementen, video’s, podcasts en dergelijke. Er wordt gestreefd naar een goede mix van nieuwsjagers, wat meer analytisch ingestelde mensen en gouden pennetjes.

Dus beschik jij over aantoonbare schrijfervaring, interesse in en kennis van het Nederlandse zakenleven, een academisch werk- en denkniveau, ongeëvenaard veel enthousiasme, creativiteit, nieuwsgierigheid, gevoel voor onderkoelde humor en een neus voor nieuws, stuur dan voor 15 maart een mail naar hoofdredacteur paul.van.riessen@quotenet.nl. Voeg als het kan ook wat eerdere werken van je hand bij en drie ideeën voor artikelen die je graag voor Quote zou schrijven. O ja, zolderkamerpoëten worden vriendelijk verzocht te blijven waar ze zijn.

www.quotenet.nl
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie