[Vacatures] Talpa Network zoekt een Accountmanager New Business E-commerce
18-05-2021 09:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7192 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Accountmanager New Business E-commerce

Jij bent een commerciële dealmaker. Je weet partners proactief te benaderen en een commerciële win-win situatie te creëren voor Talpa eCommerce en de partners. Je werkt aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel bestaande als nieuwe partners zonder daarbij de commerciële korte termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Je gaat voor het benutten van kansen en bent target-gedreven, creatief, overtuigend en een echte netwerker.

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het gehele portfolio, waarbij je een grote focus hebt op het binnenhalen van new business en daarnaast een portfolio van bestaande partners krijgt.

Je bent onderdeel van het multichannel sales team wat verantwoordelijk is voor het assortiment en het optimaliseren van de marge binnen de categorieën restaurants, hotels en vakanties voor zowel VakantieVeilingen als ActievandeDag.

Daarnaast kijk je naar mogelijkheden voor partners om full-funnel deals te sluiten binnen Talpa Network.

Een dag als Accountmanager?

Het is maandagochtend 8:30 uur, je opent snel je laptop met een kopje koffie want je bent benieuwd hoe je accounts de week ervoor hebben gepresteerd. Je verwerkt deze resultaten in het dashboard van de wekelijkse teammeeting. Na de teammeeting formuleer je actiepunten om je overscore te vergroten of een eventuele gap ten opzichte van je target te sluiten. Je opent je mail en hebt akkoord op twee voorstellen. Snel maak je de contracten aan in het CRM systeem en overleg je met de Category Specialist welke verlengingen er nog meer op de planning staan.

Je opent vervolgens je leadlijst en kijkt naar de vervolgstappen die bij je prospects moeten worden uitgevoerd. Tussen de middag lunch je met een gezonde salade in de kantine of eet je een broodje op het dakterras. Na de lunch vind de wekelijkse teammeeting plaats. Vervolgens moet je snel door, want je hebt nog een new business afspraak, of een afspraak met een bestaande partner, waar je de contractverlenging gaat bespreken. Je hebt deze afspraak vorige week tot in de puntjes voorbereid met de Category Specialist middels een op maat gemaakte presentatie.

Wij zoeken een energieke collega die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
  • 1-3 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige commerciële functie;
  • Een echte hunter is en new business binnenhalen is waar je blij van wordt;
  • Je wordt sterk gedreven door het behalen van commerciële resultaten;
  • Je toont initiatief, bent overtuigend en komt met creatieve oplossingen;
  • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving;
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken maar bent ook zeker een teamplayer;

+ ervaring met online media /e-commerce is een pré

Emesa / Talpa eCommerce

Emesa is het e-commerce bedrijf achter de dealwebsite ActievandeDag.nl en de veilingsites VakantieVeilingen.nlSlajeslag.nl en Vavabid.be. Emesa onderscheidt zich van andere verkoopsites door haar unieke veilingsystemen, dynamic-pricing en Gamification. Emesa is in 2017 overgenomen door Talpa. Talpa Network bereikt maandelijks ruim 12,8 miljoen Nederlands. Met de acquisitie van Emesa, zijn er e-commerce activiteiten toegevoegd aan het portfolio van sterke TV- en Radio merken (o.a. Veronica, SBS6, 538 & SkyRadio) en digitale merken (Kijk & Juke). Zo zijn er voor Talpa Network nieuwe mogelijkheden ontstaan om met onderscheidende content en media proposities klanten te bereiken over alle kanalen.

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende en fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, snel groeiende en gedreven organisatie in Amsterdam. Diversiteit, uitdaging en motivatie vind je zeker bij ons terug, zowel in de werkzaamheden als in de samenwerking met jouw collega’s. Je komt te werken in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s altijd voor je klaarstaan.

Sluit deze functie perfect bij jou aan?

Wij hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes, mogelijk is het eerste gesprek i.v.m. Covid-19 virtueel. Voor vragen kun je contact opnemen met Naomi Verkouteren via recruitment@emesa.nl of Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie