[Vacatures] Talpa Network zoekt een Brand PR & Communicatie Adviseur Radio
24-05-2021 10:55:21 | Door: Pie Kamau | hits: 7779 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Brand PR & Communicatie Adviseur Radio

Ben jij een bevlogen communicatieadviseur en teamspeler, met ‘oog’ voor PR-kansen en een passie voor muziek? Heb je ervaring in het medialandschap en gaat jouw hart sneller kloppen van het realiseren van positieve media-aandacht voor onze radiozenders? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie van Brand PR & Communicatie Adviseur voor de merken 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio en JUKE! Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Werken bij Talpa Network

Bij Talpa Network werk je in een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat je alle mogelijkheden biedt om jouw talenten aan te wenden en verder te ontwikkelen. Je maakt deel uit van de afdeling Brand PR & Communicatie van het radiobedrijf, waar je samen met andere radio heads en music maniacs werkt voor onze zenders 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio en JUKE. Als grootste radiobedrijf van Nederland bereiken en raken we wekelijks zo’n 7 miljoen mensen!

Jouw belangrijkste werkzaamheden

  • Het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen voor de zenders en hun content in samenwerking met onze collega’s.
  • Het realiseren van goede en kwalitatieve PR voor de zenders en het pluggen van hun evenementen en content bij journalisten.
  • Begeleiden van radio-dj’s, artiesten, directie en het management bij mediaoptredens en interviews.
  • Adviseren van het management en directie over communicatievraagstukken.
  • Het managen van een netwerk aan stakeholders intern en extern, waaronder journalisten en redacties, programmamakers en dj’s. 

 

Jouw profiel

Je hebt minstens drie jaar ervaring als communicatieadviseur en hebt een opleiding op HBO- of universitair niveau. Bij voorkeur heb je een vergelijkbare functie binnen een mediabedrijf vervuld. Ruime ervaring met het onderhouden van perscontacten en woordvoering en het schakelen met diverse stakeholders is een must. Je bent een collegiale teamspeler, creatief en initiatiefrijk, schakelt makkelijk van strategie naar uitvoering en werkt planmatig en georganiseerd. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, ben je goed in het schrijven van copy en in het ontwikkelen en pluggen van andere aansprekende communicatie uitingen en PR.

Wat bieden wij verder?

  • Een baan vol inspiratie, muziek én energie.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris (freelance of voor 7 maanden).
  • Een laptop en iPhone van de zaak.

 

Sluit deze vacature perfect bij jou aan? Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie