[Vacatures] Talpa Network zoekt een Business Manager ActievandeDag
29-03-2021 14:12:03 | Door: Pie Kamau | hits: 7602 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Business Manager ActievandeDag

Je bent goed in het motiveren van jouw team door te sturen op kpi’s en het stellen van duidelijke persoonlijke doelstellingen. Daarbij schroom je er niet voor om regelmatig voor de troepen te staan. Door je open houding en enthousiasme ben je in staat om ActievandeDag zowel intern als extern nog beter op de kaart te zetten.

Wie ben jij?

Je bent een analytische, en communicatief sterke leider. Je bent goed in het zien van kansen in de markt en weet de strategie goed door te vertalen naar concrete acties voor jouw team. In het bepalen van de strategie en in de dagelijkse operatie maak je keuzes op basis van de data die voorhanden is in Google Analytics en verschillende andere dashboards. Je bent nieuwsgierig ingesteld en weet overal wat van af. Of het nou de nieuwe ActievandeDag TV campagne is, een deal met een belangrijke partner of de product roadmap om de site naar het volgende niveau te krijgen. Jij bent in staat de consument centraal te stellen en daardoor kansen in de markt te zien. Je bent het perfecte klankboard voor jouw team en de directie Je rapporteert hiervoor direct aan de CEO en stemt nauwkeurig af met de andere Business Managers.

Wat ga je doen?

Als business manager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ActievandeDag, zowel het Belgische label als het Nederlandse label.

Je maakt de strategie, zorgt ervoor dat die genoeg draagvlak heeft binnen de organisatie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Hierin werk je samen met jouw ActievandeDag-team (11 personen) en ben je afhankelijk van andere centrale teams zoals CRM en het Online Marketing team of het Products buying team. Het is aan jou om met alle kennis en kunde binnen het bedrijf de resultaten van ActievandeDag tot grote hoogtes te brengen.

Kortom: Jij bent lekker hands-on. Je vertaalt de strategie door naar concrete doelstellingen en doet er alles aan om die te bereiken!

Team: Je bent verantwoordelijk voor het ActievandeDag team. Dit team bestaat uit 12 personen die werken in Business development, Category Management, Marketing, Operations & Product development

Je bent onderdeel van het Senior management van Talpa eCommerce waar alle businesses en centrale teams samen komen. Je rapporteert aan de CEO, Joost Brakel.

Bedrijf: ActievandeDag is één van de 4 labels binnen Talpa Ecommerce (andere labels zijn VakantieVeilingen, VaVaBid en SlaJeSlag), een bedrijf dat 150+ medewerkers in dienst heeft en onder Talpa Network valt. Het kantoor van Emesa bevindt zich in Amsterdam.

Doel: Management heeft het gevoel dat de online fixed-deal markt nog enorme groei potentie heeft. Alle middelen en funding zijn voor handen. Lukt het jou om dit label de komende jaren in omzet te verdubbelen?

Wij zoeken een energieke collega die:

  • Een afgeronde WO opleiding heeft;
  • Tenminste 4-5 jaar werkervaring in een high potential of consultancy rol;
  • Ervaring of aantoonbare affiniteit heeft met e-commerce/online en/of de vrijetijds-sector (uitjes, vakanties);
  • Sterke analytische en strategische skills;
  • Je bent hands-on en pragmatisch, houdt van details;
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en komt met creatieve oplossingen;
  • Je bent communicatief sterk en bezit over een goede dosis overtuigingskracht;
    + Aantoonbare ervaring in het aansturen van teams is een pré

 

Emesa / Talpa eCommerce

Emesa is het e-commerce bedrijf achter de dealwebsite ActievandeDag.nl en de veilingsites VakantieVeilingen.nlSlajeslag.nl en Vavabid.be. Emesa onderscheidt zich van andere verkoopsites door haar unieke veilingsystemen, dynamic-pricing en Gamification. Emesa is in 2017 overgenomen door Talpa. Talpa Network bereikt maandelijks ruim 12,8 miljoen Nederlands. Met de acquisitie van Emesa, zijn er e-commerce activiteiten toegevoegd aan het portfolio van sterke TV- en Radio merken (o.a. Veronica, SBS6, 538 & SkyRadio) en digitale merken (Kijk & Juke). Zo zijn er voor Talpa Network nieuwe mogelijkheden ontstaan om met onderscheidende content en media proposities klanten te bereiken over alle kanalen.

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende en fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, snel groeiende en gedreven organisatie in Amsterdam. Diversiteit, uitdaging en motivatie vind je zeker bij ons terug, zowel in de werkzaamheden als in de samenwerking met jouw collega’s. Je komt te werken in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s altijd voor je klaarstaan.

Sluit deze functie perfect bij jou aan? Solliciteer dan snel. Wij hebben een 'transparant' sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes, mogelijk is het eerste gesprek i.v.m. Covid-19 virtueel.

Voor vragen kun je contact opnemen met Naomi Verkouteren via recruitment@emesa.nl of Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie