[Vacatures] Talpa Network zoekt een Communicatieadviseur
28-09-2020 14:21:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3362 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Communicatieadviseur

Wil jij werken voor een ambitieus en snel groeiend mediabedrijf in Nederland? Ben je een bevlogen, initiatiefrijke communicatieadviseur en teamspeler die altijd zoekt naar de beste manier om communicatie-uitdagingen op te lossen? Heb je een passie voor multimedia communicatie, kun je snel schakelen en heb je bij voorkeur ervaring in het medialandschap? 

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op de functie van Communicatieadviseur Talpa Network en met jouw kwaliteiten bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en het VOD-platform KIJK. 

Werken bij Talpa Network

Bij Talpa werk je in een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat je alle mogelijkheden biedt om jouw talenten aan te wenden en verder te ontwikkelen. 

Je maakt deel uit van de afdeling Communicatie van het van het televisiebedrijf waar je zelfstandig werkt voor onze zenders. In het verlengde van het televisie management adviseer je over de communicatiestrategie van de zenders en hun content, zorg je voor de uitvoering hiervan en verzorg je de benodigde woordvoering. 

Jouw werkzaamheden

  • Adviseren van de directie en het management van het televisiebedrijf van Talpa Network over communicatievraagstukken en woordvoering.
  • Het opstellen en uitvoeren van campagneplannen voor de zenders en hun content, in samenwerking met onze collega’s van Marketing.
  • Het realiseren van goede, kwalitatieve PR voor de zenders en hun content, binnen en buiten het merkenpalet van Talpa Network.
  • Begeleiden van directie, presentatoren en influencers bij mediaoptredens, inclusief inhoudelijke voorbereiding hiervan.
  • Het managen van een netwerk aan stakeholders intern en extern, waaronder journalisten en redacties, programmamakers, presentatoren, influencers, zender- en programmamanagers.

 

Jouw profiel

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring als communicatieadviseur en hebt een communicatieopleiding op HBO- of universitair niveau. 
  • Bij voorkeur heb je een vergelijkbare functie binnen een mediabedrijf vervuld en ervaring met het onderhouden van perscontacten en woordvoering en schakelen met diverse stakeholders. 
  • Je bent een collegiale teamspeler, initiatiefrijk, bent in staat zelfstandig communicatieprojecten uit te voeren, werkt planmatig en georganiseerd. 
  • Vanzelfsprekend staat voor jou de interne klant centraal, heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, ben je goed in het schrijven van copy en in het ontwikkelen van andere aansprekende communicatie uitingen en PR.   
  • Draai jij al wat langer mee als communicatieadviseur? Bekijk dan ook onzevacature voorSenior Communicatieadviseur

 

Heb je interesse in deze uitdagende functie? 

Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 9 oktober a.s. Voor vragen of nadere informatie kun je contact zoeken met Jacqueline Hekkers, Manager Communicatie Content via: jacqueline.hekkers@talpanetwork.com en bellen via 06-54962832 of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie