[Vacatures] Talpa Network zoekt een Contentredacteur - LINDA.nl
06-04-2021 14:39:52 | Door: Pie Kamau | hits: 8479 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Contentredacteur - LINDA.nl

Voor LINDA.nl zoeken we een ervaren contentredacteur met een vlotte pen. LINDA.nl is het nieuwsplatform voor vrouwen. Met smaak en voorzien van een flinke dosis emotie. Zo bepaalt LINDA.nl met lef en liefde iedere dag het gesprek.

Functie:

Als contentredacteur LINDA.nl ben je verantwoordelijk voor de geschreven branded content op LINDA.nl en de social platformen van LINDA. Je schrijft o.a. gesponsorde artikelen over lifestyle, testresultaten van LINDA.lab (testpanel van LINDA.), social posts en artikelen rondom LINDA.originals (video & podcast). De door jou geschreven content voldoet vanzelfsprekend aan de redactionele standaarden en onze hoge kwaliteitseisen. Je bewaakt daarbij te allen tijde de LINDA. tone of voice en merkwaarden, zowel in tekst als beeld. Daarnaast draag je zorg voor het maken en uitvoeren van contentplannen.

Je bent onderdeel van het LINDA.nl-team, je rapporteert aan de manager new business en je hebt nauw contact met de manager audio&video, de marketing- en salesafdeling en de rest van de LINDA.nl-redactie. 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding
 • Je hebt een zeer creatieve, vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands
 • Je bent dol op je eigen projecten waar je contentplannen voor maakt en uitvoert
 • Je hebt ervaring met digitale content en social media
 • Je bent ambitieus en wil bijdragen aan de verdere groei van LINDA.nl
 • Je kunt de LINDA.-toon meegeven in uitingen
 • Je bent flexibel, gestructureerd en kunt onder tijdsdruk werken
 • Je weet wat leeft bij onze doelgroep en waar die behoefte aan heeft
 • Je bent resultaatgericht en doet er alles aan om doelstellingen te behalen
 • Je hebt online ervaring en kunt werken met een CMS (liefst Wordpress) en bent goed in SEO
 • Zelfstandig kunnen editen van video’s en/of podcasts is een pre

 

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA.-merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden, je bent hoe dan ook welkom.

LINDA. biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen met voldoende gratis parkeergelegenheid. We houden ons aan de coronamaatregelen en daarom werken wij nu voornamelijk vanuit huis. We organiseren regelmatig digitale kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediamerk met verschillende onderdelen. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 233.452 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. Het team van LINDA.nl bestaat uit 21 vaste mensen en geweldige freelancers. LINDA.nl bereikt gemiddeld rond de 3,5-4,5 miljoen bezoekers per maand.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Interesse?

Mail je cv en motivatie voor 11 april naar solliciteren@linda.nl of Solliciteer hier ter attentie van de manager new business LINDA.nl Lotte Bastiaansen. Een assessment is onderdeel van de procedure.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie