[Vacatures] Talpa Network zoekt een Eindredacteur Shownieuws
19-04-2021 16:14:00 | Door: Pie Kamau | hits: 9062 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Eindredacteur Shownieuws

De leukste entertainmentredactie van Nederland is per direct op zoek naar een steengoede eindredacteur voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform van Shownieuws!

Waar kom je te werken?

Shownieuws is het dagelijkse entertainmentnieuwsprogramma van SBS6, waarbij het laatste nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty, politiek en sport voorbijkomt. Shownieuws bereikt met de tv-uitzending op SBS6 en online maandelijks miljoenen mensen. De redactie van Shownieuws bestaat uit een team jonge ambitieuze professionals die vol passie dagelijks keihard werken om zoveel mogelijk mensen te entertainen met het laatste nieuws.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma's en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Als eindredacteur van Shownieuws werk je voor zowel de televisie-uitzendingen als het online platform. In een team van eindredacteuren ben je medeverantwoordelijk voor de journalistieke koers van het programma. Je stuurt op dagelijkse basis een grote redactie aan, en coacht redacteuren, verslaggevers, presentatoren en deskundigen. Je hebt een positief kritische, heldere mening. Collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken. Verder heb je geen 9-5 mentaliteit, want je werkt in roosterverband, dus ook in de avonden en weekenden. 

Wij zoeken een collega die:

  • Relevante (journalistieke) werkervaring heeft op het gebied van een dagelijks showbizz en/of informatieve programma's.
  • Een positieve, kritische en heldere mening heeft en collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken
  • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

 

Wij bieden:

  • Een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek
  • Een plezierige werkomgeving in Hilversum bij een jonge, gedreven organisatie
  • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, conform de CAO van Talpa TV Productions.
  • Enorm gezellige borrels (als het weer mag..). 

 

Interesse?

We hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com of Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie