[Vacatures] Talpa Network zoekt een Functioneel applicatiebeheerder What's On
05-10-2020 14:00:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4899 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Functioneel applicatiebeheerder What's On

Achter de schermen bij de totstandkoming van onze TV zenders (SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en TV538) en VOD leveringen (KIJK en NLZiet) gaan belangrijke werkzaamheden schuil. Van het maken van de TV schema’s tot het uitleveren / uitspelen van onze content maken wij gebruik van Whats’On, het systeem dat TV tot leven brengt richting de consument. Voor de afdeling Multiplatform Video Operations zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder voor Whats’On.

Jouw profiel

De Applicatiebeheerder is accuraat en stressbestendig. En als oplossingen soms lastig zijn te vinden, ben jij de doorzetter met het grote verantwoordelijkheidsgevoel die er een succes van maakt. Je hebt een frisse, vernieuwende blik op de toekomst en kan even gemakkelijk in teamverband werken bij projecten, als zelfstandig uitvoering geven aan je verantwoordelijkheden. Je hebt een communicatief sterke en flexibele persoonlijkheid en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Opleiding en ervaring

Wij zoeken voor deze functie een collega met minimaal enkele jaren relevante werkervaring als applicatiebeheerder. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Vertalen van vragen/wensen van gebruikers naar nieuwe mogelijkheden binnen de applicatie;
  • Waarborgen van continuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid binnen het verantwoordelijkheidsgebied;
  • Kennis van de werking van de applicaties delen, overdragen en documenteren;
  • Aanbieden van 1e en 2de lijns support
  • Contact onderhouden met leverancier en ondersteunende partijen;
  • Deelnemen aan (multidisciplinaire) projecten;
  • Veranderingen in bedrijfsprocessen vertalen naar systeemwijzigingen of uitbreidingen van functionaliteit;
  • Werken in teamverband zowel met business als met IT collega’s.

 

Wij bieden

een uitdagende functie vol technische en functionele uitdagingen en diversiteit met een grote mate van zelfstandigheid, prima arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Hilversum / Amsterdam.

Over TalpaTV

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Interesse?

Solliciteer dan gauw vóór 14 oktober 2020. Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters via jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie