[Vacatures] Talpa Network zoekt een Manager Producties
14-06-2021 15:59:52 | Door: Pie Kamau | hits: 6817 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Manager Producties

Ben jij een verbinder? Heb je ervaring en affiniteit met dagelijks nieuws- en/of entertainment producties? Ben jij een coachende persoonlijkheid die richting maar ook ruimte geeft? Voel je je thuis in een TV-omgeving met gevoel voor cijfers en rapportages? En beschik je daarnaast over de capaciteit om op strategisch niveau mee te denken over beleid en het uitrollen daarvan, dan ben jij onze ideale kandidaat!

Wat ga je doen?

Voor Talpa TV Productions zoeken we een manager voor de afdelingen productie, regie, editing & mediamanagement. In totaal stuur je 5 leidinggevenden aan die op hun beurt ongeveer 40 fte aansturen. Deze afdelingen zijn werkzaam voor zowel Hart van Nederland, Shownieuws en Weer.nl en dus bezig met het produceren van dagelijkse nieuws en entertainment uitzendingen, 7 dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als manager begeleid jij de zelfstandige teammanagers op een coachende manier waarbij je nauw samenwerkt met de hoofdredacteuren van Talpa TV Producties. Je bent een sparring-partner & opdrachtgever van HR, Finance, Facilities, IT en Talpa Technology voor zowel organisatorische zaken als ook technologische oplossingen. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij je in staat bent om verschillende stakeholders te verbinden en zo tot een optimaal resultaat te komen. De verhuizing van de tijdelijke studio op het mediapark naar onze nieuwe locatie op de Bergweg in Hilversum is één van de projecten waar je de eindverantwoordelijkheid voor zal dragen.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met leidinggeven aan een zelfstandig team (bij voorkeur 3+ jaar)
  • Je communiceert helder, bent motiverend en duidelijk. Over wat goed gaat, maar ook als het minder goed gaat.
  • Je hebt een eigen mening en visie, maar kan ook goed luisteren naar die van anderen.
  • Je beschikt over strategisch inzicht & en hebt ervaring met vormgeven en uitrollen van beleid van diverse organisatorische zaken.
  • Je opereert onafhankelijk & en bent sterk financieel onderlegd, en draait je hand niet om voor het maken van rapportages & forecasts.
  • Je hebt grote belangstelling voor (entertainment)nieuws en een goede algemene ontwikkeling.
  • Je houdt ervan om bestaande processen tegen het licht te houden en waar nodig te verbeteren.
  • Je bent flexibel en kan makkelijk omschakelen naar nieuwe situaties en omstandigheden, je omarmt veranderingen.
  • Je bent een echte verbinder die zonder stress verschillende ballen tegelijk hoog kan houden.

 

Wat wij bieden:

Een interessante en brede baan voor 40 uur. Talpa TV Productions is gevestigd in een van de leukste en meest bruisende mediagebouwen van Nederland. Natuurlijk hebben we ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket voor je conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.

Sollicitatieproces / wat te verwachten?

Als jij deze persoon bent en de energie plus de wil hebt om het beste uit jezelf te halen, overtuig ons dan van jouw kwaliteiten. We hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com of Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie