[Vacatures] Talpa Network zoekt een Redacteur televisie/online Shownieuws
28-09-2020 13:20:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7634 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Redacteur televisie/online Shownieuws

Heb jij net zoveel passie voor entertainmentnieuws als wij en ben je minstens zo ambitieus? Shownieuws, elke dag op televisie en altijd online, is op zoek naar een nieuwe collega. Shownieuws richt zich naast entertainment ook op royalty, politiek, sport en vooral crime. 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand die fantastische online teksten kan schrijven, alles weet van sociale media, maar ook weet hoe hij of zij televisiekijkers direct weet te raken met mooie beelden. Shownieuws bereikt miljoenen mensen per maand via shownieuws.nl en Shownieuws op SBS6.

Gedrevenheid, creativiteit, taalgevoel en journalistiek talent zijn de belangrijkste eisen die we aan onze nieuwe collega’s stellen. Het is een pré als je al ervaring hebt met het werken met Adobe Première Pro, After effects en Photoshop.  

Plaats binnen de organisatie 

Je werkt op de redactie van Shownieuws nauw samen met de collega’s van Hart van Nederland, maar ook de lijnen met Radio 538, Radio 10, Veronica en Sky Radio zijn kort. We zijn een leuke, hechte redactie, dus het helpt enorm als je een teamspeler bent. 

Herken je je in bovenstaand profiel? 

Dan maken we graag kennis! Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie