[Vacatures] Talpa Network zoekt een Redacteuren/itemsamenstellers Hart van Nederland
28-09-2020 13:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7583 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Redacteuren/itemsamenstellers Hart van Nederland

Heb jij net zoveel passie voor Nederlands nieuws als wij en ben je minstens zo ambitieus? Hart van Nederland, elke dag op tv en altijd online, is het snelst groeiende nieuwsmerk van Nederland, maar is nog lang niet uitgegroeid. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Wie ben jij?

We zoeken echte nieuwsmakers, die net zo makkelijk nieuws checken als monteren. Die begrijpen hoe je volgers en kijkers direct raakt met een goede video en pakkende tekst. En als je ook nog een goede stem hebt waarmee je tv-items kunt inspreken is dat een mooie bonus.

Gedrevenheid, creativiteit, taalgevoel en journalistiek talent zijn de belangrijkste eisen die we aan onze nieuwe collega’s stellen. En we zijn een leuke, hechte redactie, dus het helpt enorm als je een teamspeler bent.

Plaats binnen de organisatie 

Werken op een nieuwsredactie is elke dag anders en gaat altijd door, dus je vindt het geen probleem om heel vroeg of laat te werken. En ook in het weekend werken is voor jou geen probleem. Heeft ook zo zijn voordelen: ben je doordeweeks lekker vrij.

Je werkt op de redactie van Hart van Nederland nauw samen met de collega’s van Shownieuws, maar ook de lijnen met Radio 538, Radio 10, Veronica en Sky Radio zijn kort.

Herken je je in bovenstaand profiel?  

Dan maken we graag kennis! Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie