[Vacatures] Talpa Network zoekt een Talent TV Academy
18-05-2021 09:35:45 | Door: Pie Kamau | hits: 7049 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Talent TV Academy

TV Academy zoekt talent! Ben jij de nieuwe producer, redacteur, formatontwikkelaar, presentator of cameravrouw/-man die wij zoeken en wil jij opgeleid worden door professionals uit het vak? TV Academy zoekt ambitieuze, creatieve en talentvolle makers voor het nieuwe seizoen dat start in september 2021! Wil jij alle kneepjes uit het vak leren van professionals en samenwerken met o.a Talpa Network, EndemolShine Nederland, United, NPO3 Online en AVROTROS? Meld je dan nu aan voor het deeltijd traject en wellicht behoor jij binnenkort tot één van de 25 talentvolle makers!

TV Academy (TVA) is dé springplank voor jonge mediamakers. TVA biedt nieuw talent een podium en laat hen samenwerken met de top van de Nederlandse creatieve industrie. Zonder winstoogmerk werken betrokken partijen en personen mee aan een opleidingsvorm waarin passie en expertise voor het mediavak centraal staat. Door kennisoverdracht tussen ervaren coaches en nieuw talent brengen we oude en nieuwe generaties bij elkaar om tot nieuwe creatieve ontwikkelingen te komen. TVA richt zich op alle disciplines van concept tot uitvoering. In het bijzonder zijn dat: redactie, productie, presentatie, techniek en formatontwikkeling.

Jonge Makers

Bij de toelating wordt gekeken naar creativiteit en vernieuwing. De TV Academy zoekt aanstormende makers die gepassioneerd al hun energie willen steken in het mediavak. Het traject vergt een houding van volledige toewijding en creativiteit. Aangenomen talent wordt persoonlijk begeleid door de coaches, en in de gaten gehouden door de personen en bedrijven uit het vakgebied. Hoewel de opleiding zich richt op MBO-, HBO-, en WO-studenten worden ook jongeren toegelaten die reeds stappen in het vak hebben gezet maar door willen groeien.

Het Traject

TV Academy stelt elk jaar een club samen van jonge creatieve mediamakers die acht maanden lang (september 2021 tot en met maart 2022) worden gecoacht door de beste mensen uit het mediavak. Van televisie tot documentaire en van film tot online. In deze periode is er op dinsdag een lesdag op aanvulling van je stage, werk, of als start van een carrière in het mediavak. Daarnaast ben je gemiddeld één dag per week bezig met opdrachten ter verdieping.

Ga voor meer informatie naar www.tvacademy.nl of heb je nog vragen? Mail dan naar Kiek Oudelaar (projectleider): kiek@tvacademy.nl. Wil jij ook meewerken aan de magie van onze merken? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie