[Vacatures] Triple zoekt een Hoofd Administratie
03-08-2020 13:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8286 | Tags:

Triple is per direct op zoek naar een:

Hoofd Administratie

Wat ga je doen?

Ben jij een financieel medewerker met oog voor detail en lijkt het je leuk om een kleine, snel groeiende organisatie op financieel gebied te ondersteunen? Dan kunnen wij jou dé nieuwe stap in jouw loopbaan aanbieden. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een hoofd crediteuren- debiteurenadministratie. Als hoofd crediteuren- debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, registreren en verwerken van de inkomende facturenstroom en het voorbereiden en versturen van de uitgaande facturenstroom. 

Je bent contactpersoon over inkoopfacturen voor externe klanten, waarbij de voertaal (zowel schriftelijk als telefonisch) bij het merendeel van de klanten Engels is. Tevens zorg je ervoor dat je de juiste informatie inwint over openstaande betalingen bij interne contacten, denk hierbij aan managers en collega’s. Je zorgt er tevens voor dat je de juiste informatie verzamelt van externe klanten en de inhoud wat betreft de uitgaande facturen. De werkzaamheden worden zelfstandig en in overleg met financieel medewerkers van de moedermaatschappij uitgevoerd. Verantwoording wordt afgelegd aan de directeur van Mobile Viewpoint en het hoofd administratie van de moedermaatschappij Triple.

Jouw kerntaken kort samengevat:

 • Vastleggen en inboeken van binnenkomende facturen
 • Administratieve verwerking van binnenkomende facturen
 • Opstellen facturen
 • Debiteurenbeheer
 • Voorbereidende werkzaamheden jaarrekening
 • Diverse administratieve werkzaamheden
 • Voorraad beheer
 • Cash flow management

 

Wie zoeken we?

We verwachten van jou dat je zelfstandig en collegiaal te werk gaat. Je bent service- en klantgericht en acteert proactief naar onze klanten toe. Uiteraard verwachten we dat je nauwkeurig en planmatig te werk gaat. Je bent creatief, nieuwsgierig en staat voor aandacht en kwaliteit.

Samen met 20 mensen werk je bij Mobile Viewpoint aan de ontwikkeling van nieuwe diensten. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Wat bezit je al?

 • Minimaal een relevant MBO niveau mét diploma MBA en ervaring in een vergelijkbare functie of een afgeronde HBO opleiding in de financiële sector
 • Kennis van boekhoudprogramma Exact is een pré
 • Kennis van MS Office
 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in Engels en Nederlands is een voorwaarde. Met name Engels is de voertaal voor het merendeel van de klanten van Mobile Viewpoint.

 

Wie zijn wij?

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio en sportproductie systemen en software voor broadcast en beveiligingsmarkt. Klanten zijn bijvoorbeeld BBC, RAI Italië en Disney, maar ook RTL Nederland en de politie. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovative cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en vide

Wat bieden wij?

Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk vindt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in ons vaandel en dat vragen wij ook van jou.

Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services. 

Interesse?

Heb je passie voor technologie, droom je over multimedia of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.Solliciteer hier.

www.wearetriple.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie