[Vacatures] Validators zoekt Business Consultant
02-11-2017 09:14:00 | Door: | hits: 6447 | Tags:

Validators is in 2015 uitgeroepen tot marktonderzoekbureau van Nederland en is één van de snelst groeiende bureaus van Nederland. Validators heeft een super ambitieus team met een voorliefde voor high-tech tools zoals marketing mixed models, impliciete associatie testing, eyetracking en ValueFlow. Wij bouwen met een eigen tech-team nieuwe (software)methodes om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. Deze methodes meten de (on)bewuste en emotionele beïnvloeding van marketing, media en campagnes op consumenten.

Validators zoekt een fulltime

Business Consultant 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en passen de kernwoorden proactief, flexibel, doorzetter, ondernemer en oplossingendenker bij jou? Stop dan met zoeken! Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een slimme business consultant die ons team komt versterken.

In de rol van business consultant zal je onder andere verantwoordelijk zijn voor het commercieel ontwikkelen en in de markt zetten van onze innovatieve onderzoeken en diensten. Hierbij onderhoud je je eigen klantportfolio. Dit doe je op basis van Consultative Selling waarbij jij vanuit de klantvraag aan een accountstrategie werkt en een oplossing uitdenkt die bij de klant past. Met een communicatie en marketingstrategie breng je je eigen klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wie zijn wij?

Ons doel is het verhogen van de effectiviteit van communicatie met behulp van o.a. datascience en (on)bewuste innovatieve onderzoekstechnieken. We onderzoeken merkeffecten en impact van  reclame(campagnes) voor klanten zoals Albert Heijn, Zilveren Kruis, Volkswagen, Skoda en ANWB. Onze markt is gericht op reclame, media en adverteerders in Nederland en in Europa. We werken voor de top 200 adverteerders, zowel in Nederland als Internationaal.

Als business consultant ben je een mini-ondernemer binnen onze organisatie en adviseer je onze klanten over oplossingen om de effectiviteit van communicatie te verbeteren. Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

-  Commercieel ontwikkelen van eigen klantportfolio
-  Projecten intern uitzetten en zorg dragen voor de kwaliteit ervan voor de klanten
-  Presenteren van afgeronde projecten bij klanten
-  Meewerken in het maken van een marketing en communicatiestrategie
-  Voorstellen en calculaties uitwerken

Je profiel

Herken je jezelf in het volgende profiel?

-  Een gezonde portie doorzettingsvermogen
-  Opleidingsniveau WO of HBO, studierichtingen oonder andere (Bedrijfs)Economie, Communicatie, Marketing of Psychologie
-  Ondernemend en commercieel talent met 0-3 jaar (relevante) werkervaring
-  Affiniteit met reclame, media en communicatieonderzoek met technologische inslag (o.a. neuro, behaviour en datascience)
-  Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (in woord en geschrift)
-  Wij zijn uitsluitend op zoek zijn naar mensen uit (de omgeving van) Amsterdam.

Onze verwachting

We  zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Dit betekent dat wij iemand zoeken die flexibel, leergierig en stressbestendig is. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor klanten en je hebt sterk ontwikkelde commerciële vaardigheden. Daarnaast ben je hands-on en beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat kan je van ons verwachten?

-  Werken met state-of-the-art (neuro)research methoden en technieken
-  Direct meedraaien in een ambitieus en gezellig team
-  Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
-  Hip kantoorpand met een eigen kroeg en dakterras met uitzicht over ‘t IJ
-  Uiteraard prima arbeidsvoorwaarden

Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv en motivatie naar tina.agatic@validators.nl.
Contactpersoon: Tina Agatic. Validators, Johan van Hasseltweg 39C, 1021 KN Amsterdam. Telefoon: 020 – 8204510.

www.validators.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie